digitalni marketingInstagram

Facebook in Instagram oglaševanje – kako začeti?

By June 13, 2024 No Comments

Klik po klik v nam razumljivem jeziku čez plačljivo oglaševanje … Ne dobiš občutka, da je pomembno zgolj in samo oglaševanje, ampak zgodba, smisel, energija, kdo ti si in kaj želiš povedati ljudem … Fantastično pa mi je tudi to, da imaš dostop tudi kasneje oziroma se lahko pridružiš na novih predavanjih …

To so zgolj trije izseki iz mnenj, ki so jih zapisali učenci in učenke v spletnem programu Zboostaj svoj biznis. Vabim te, da odkriješ mnenja v celoti in pobrskaš tudi po spletnih straneh vključenih. Verjamem, da boš med njimi odkril/a kakšen nov izdelek ali storitev, za katero še nisi vedel/a.

 

In ja, splačalo se je!

“Moniko smo spoznali kot gostjo na marketinški kavici z Katjo Breznik, saj zaradi svoje dejavnosti (izdelava otroških oblačil) brez marketinga in posledično prodaje pač ne gre. Monika nam je že na marketinški kavici dala kar nekaj koristnih napotkov, kar se tiče plačljivega oglaševanja, in tako smo se odločili, da zakupimo program Zboostaj svoj biznis. In ja, splačalo se je! Monika nas je na zelo preprost način in z preprostimi besedami klik po klik v nam razumljivem jeziku popeljala čez plačljivo oglaševanje in, kar je najbolj pomembno, bila je in nam še je na razpolago, ko se kje zalomi. Prisotni smo v Facebook skupini, kjer lahko kadarkoli postavimo vprašanje in vedno dobimo odgovor iz prve roke. To nam je najbolj pomembno! Nismo bili povezani samo za čas trajanja programa Zboostaj svoj biznis, ampak smo povezani še zdaj, ko se kaj zalomi!  Monika hvala ti za to!”

Brigita za Ježek oblačila

—–

Prepričaš me s svojim žarom in strastjo

“Hej Monika, mene vedno prepričaš s svojim žarom in strastjo, s katero deliš svoje znanje o marketingu. In v tečaju, Zboostaj svoj biznis, je tega res ogromno. Ampak na razumljiv in preprost način. Tudi če si nimaš znanja, ga dobiš. Tudi če se ne znajdeš, greš korak za korakom.

Super je, ker prejmeš dnevne maile, povzetke tečaja in misli, ki ti resnično dajo misliti. Še vedno se spomnim, kako me je zadela misel o perfekcionizmu. Ne stagniraj, naredi. Ker je res, pogosto obtičimo na neki točki, ker se nam zdi, da v tistem trenutku ne moremo zajeti vsega naenkrat. Ker si želimo, da je popolno in perfektno. Ampak ni pomembna popolnost, pomembno je začeti, se učiti in potem dopolnjevati svoje znanje.

Tudi ti priskočiš na pomoč s svojim pogledom, z znanjem, ki ga imaš. Skupaj s teboj lahko odkrijemo nekaj, na kar sami sploh pomislili nismo, ampak se ti zdi potem čisto logično in smiselno. Kar se meni zdi velik doprinos je to, da ne dobiš občutka, da je pomembno zgolj in samo oglaševanje, ampak zgodba, smisel, energija, kdo ti si in kaj želiš povedati ljudem.

Spoznaš širši pogled, prejmeš ideje, ki jih lahko uporabiš tako v objavah, kot pri email marketingu.

Kljub temu, da se sama še vedno nisem ”zares” lotila oglaševanja, mi je bil tečaj v velik doprinos pri razumevanju marketinga in oblikovanju tekstov za različne vsebine. Res res res hvala! Za znanje, ki ga deliš in tečaje, ki jih ustvarjaš.”

Špela Zelko

—–

Dostop imaš tudi kasneje

Program Zboostaj svoj biznis je res super! Monika res na enostaven način razloži Facebook oglaševanje, tako da je razumljivo. Fantastično pa mi je tudi to, da imaš dostop tudi kasneje oziroma se lahko pridružiš na novih predavanjih – to je namreč področje, ki se tudi precej hitro spreminja in je fino imeti “go-to” lokacijo, ko se (ponovno) lotiš oglaševanja.

Monika hvala za vso super znanje, ki ga deliš z nami.”

Maja Ojsteršek, mod.si

—–

Tudi sama sem se opogumila in vzpostavila oglaševanje

“Monika Horvat je prava strokovnjakinja za Facebook oglase, njen program “Zboostaj svoj biznis” pa je resnično odličen za vse, ki se prvič podajajo v svet oglaševanja na Facebooku. Monika skozi module natančno in razumljivo razloži vse ključne točke – od kreiranja kampanj, ustvarjanja kreativ, izbire občinstev do pisanja besedil za oglase. Na Zoom srečanjih in predavanjih z veseljem odgovori na vsako vprašanje, poleg tega je pa zelo odzivna in prijazno sprejme tudi vprašanja po e-pošti ter nanje hitro odgovori. V spletni učilnici so predavanja posneta in shranjena, tako da se lahko kadarkoli vrnem in poslušam ponovno. Z njeno pomočjo, nasveti in podporo sem se tudi sama opogumila in uspela vzpostaviti prve oglase in pridobiti več nakupov v svoji spletni trgovini.”

Martina, Unikatna keramika Melinda

—–

Monika razume tudi »nerodna« vprašanja

“Mojstru marketinga sledim že dalj časa. In ravno to je zame njegova največja kvaliteta. Različni smo in različna življenja imamo. Sredi odločitve, da zapustim varno službo in začnem na svoje, se mi je namreč zgodila bolezen in upočasnila moje aktivnosti. Zame je torej ena največjih prednosti Mojstra marketinga ta, da ko se mojstrom priključiš, si vedno zraven. Na voljo imam spletno učilnico in skupino, kjer lahko postavljam vprašanja in spremljam druge, s čimer se tudi učim. Monika ima ogromno potrpljenja in razume tudi »nerodna« vprašanja. Vsebine so razumljive, podkrepljene z videi in obširno razlago v učilnici. Končno program, ki je razumljiv za vsakogar. Seveda so nekatere vsebine tudi težje, a jih sčasoma vsak lahko osvoji. Program je zelo prijazen, vsak se lahko najde v njem. Moja izkušnja je taka, da sem se na začetku ustrašila ob obilici vsebine. Ampak res ni potrebe po tem. Teorija je res lahko strašljivi bav bav. Samo začeti je treba v praksi, korak za korakom. Nič hudega če sproti ne slediš. Tudi jaz ne sledim. Ko se mi zahoče in mi čas in zdravljenje dopuščata, enostavno grem v učilnico ali postavim vprašanje v skupino. Monikina energija je prijetna in vzpodbudna. Izžareva gotovost, pravega mojstra. Sporoča nam, da zmoremo. Pridruži se nam, tudi zabavno je.”

Marjana Sitar Malič

Odkrij vsebine in se ji pridruži na Facebook strani.

—–

  • 0Shares
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

close
Thanks !

Thanks for sharing this, you are awesome !