Skupaj uresničujeva vaše sanje

Z ljubeznijo do dela, s strokovnim pristopom, preciznostjo in neverjetno zagnanostjo vam predava vso potrebno znanje marketinga, ki ga potrebujete na vaši poslovni poti.

Ko Moniki v vodenje predam in zaupam projekt, spim povsem mirno, saj vem, da bo vse narejeno in izvedeno tako, kot mora biti, in da bodo naročniki in poslovni partnerji zadovoljni tako z rezultati kot z odnosom.

Klemen ŠtrucCEO and Co-Founder of Soulvana by Mindvalley

Kdo stoji za projektom Mojster Marketinga?

Monika Horvat

Monika Horvat

Strokovnjakinja za Facebook in Instagram

Monika Horvat, mojstrica digitalnega marketinga, še posebej Facebook oglaševanja, ki že od leta 2015 z lastno agencijo za digitalni marketing sodeluje s številnimi slovenskimi podjetji in posamezniki na področju vodenja socialnih omrežij, Facebook & Instagram oglaševanja, e-mail marketinga in brandinga.
Grega Gostinčar

Grega Gostinčar

Mojster marketinga

Grega Gostinčar, strokovnjak za digitalni marketing in spletno prodajo, je lastnik in CEO agencije za digitalni marketing Visionplus, ki je svoja vrata odprla leta 2016 in od takrat dalje velja za eno najhitreje rastočih agencij v Sloveniji.
Za lastno agencijo se je odločil po tem, ko je že več kot 3 leta svetoval in sodeloval na področju spletnega marketinga z več kot 30 slovenskimi in tujimi podjetji ter različnimi strokovnjaki za marketing iz Slovenije, Avstrije in Švedske.
Število strank
113
Število uspešnih kampanj v 2021
325
Število skupnih sledilcev
7000

Bi radi sodelovali z nama?

Kontaktirajte naju