Izobraževanja, ki te popeljejo na pot odkrivanja spletnih družbenih omrežij in email marketinga.

Zboostaj svoj biznis – vedno na voljo!

30-dnevni praktični program Facebook in Instagram oglaševanja

Ne meči denarja zgolj v boostanje! Odkrij program, ki ti bo pomagal, učinkovito oglaševati na Facebooku in Instagramu. Več kot 361 vpisanih.

365+ IDEJ za načrtovanje objav za Facebook in Instagram

Koledar, ki vključuje tudi tečaj!

Predstavljaj si, da končno veš, kaj objaviti, da daješ odlično vsebino in gradiš občinstvo. Končno boš imel/a veliko idej in bodo objave raznolike. Tokrat je koledarju ekskluzivno dodan tudi tečaj, ki ti pomaga pri prvih korakih na Facebooku in Instagramu. Preveri tudi super BONUSE!

Osvoji email marketing

Ali še vedno ne pošiljaš email kampanj?

Ta self-study program je pravi zate, če želiš izvedeti, kako se na učinkovit način lotiti email marketinga s pomočjo programa MailerLite. Gremo od prve točke, kar se tiče ustvarjanja uporabniškega računa, grajenja list, vse do vsebinskih vidikov, kako se približati občinstvu na tem kanalu.

Za začetek podjetniške poti

Posnetek webinarja – BREZPLAČNO

Webinar: 5 KORAKOV OD IDEJE DO USPEŠNEGA PODJETJA

Imaš idejo, vendar ne veš, če je tista ta prava? Ne veš, kako sploh stopiti na samostojno podjetniško pot? Morda pa si že naredil/a prvi korak, sedaj pa ne veš, kako se lotiti marketinga? Odkrij 5 korakov od ideje do podjetja, ki sva jih zate pripravila Monika (Mojster Marketinga) in moj gost Tadej Glavač (GO4GOAL).