Izobraževanja, ki te popeljejo na pot odkrivanja spletnih družbenih omrežij in email marketinga.

Mojster marketinga praznuje 5. obletnico

Polna doza znanja in motivacije

9. marca 2023 se vidimo v Rimskih termah! Praznujemo namreč 5. obletnico. Zate sva pripravila izjemen nabor vsebin s super gosti. Odkrij program dogodka in se prijavi.

Zboostaj svoj biznis – začnemo – 1.3.2023

30-dnevni praktični program

Ne meči denarja zgolj v boostanje! Odkrij program, ki ti bo pomagal, da spoznaš, kako učinkovito oglaševati na Facebooku in Instagramu. Več kot 300 vpisanih.

365+ IDEJ za načrtovanje objav za Facebook in Instagram

Konec razmišljanja, gremo v akcijo!

Predstavljaj si, da končno veš, kaj boš objavil/a, da se boš povezal/a s svojim občinstvom. Zgolj nekaj minut ti bo vzelo, da pripraviš vsebino, saj boš imel/a veliko idej, kaj pripraviti. Nato pa sledi samo še konstanta iz vidika objavljanja in rast na Facebooku, Instagramu se bo pričela. Preveri tudi super BONUSE!

Osvoji email marketing

Ali še vedno ne pošiljaš email kampanj?

Ta self-study program je pravi zate, če želiš izvedeti, kako se na učinkovit način lotiti email marketinga s pomočjo programa MailerLite. Gremo od prve točke, kar se tiče ustvarjanja uporabniškega računa, grajenja list, vse do vsebinskih vidikov, kako se približati občinstvu na tem kanalu.

Za začetek podjetniške poti

Posnetek webinarja – BREZPLAČNO

Webinar: 5 KORAKOV OD IDEJE DO USPEŠNEGA PODJETJA

Imaš idejo, vendar ne veš, če je tista ta prava? Ne veš, kako sploh stopiti na samostojno podjetniško pot? Morda pa si že naredil/a prvi korak, sedaj pa ne veš, kako se lotiti marketinga? Odkrij 5 korakov od ideje do podjetja, ki sva jih zate pripravila Monika (Mojster Marketinga) in moj gost Tadej Glavač (GO4GOAL).

Kako objavljati na omrežjih?

Posnetek webinarja – BREZPLAČNO

Webinar: 5 NAPAK, zaradi katerih vas idealna stranka ne opazi na Facebooku in Instagramu

Prisluhnite webinarju, ki je potekal maja 2022. V njem razkrivam 5 najpogostejših napak, zaradi katerih vas idealna stranka ne opazi na Facebooku in Instagramu