napis

Želiš postati vidna oz. viden in se intenzivno ukvarjati z marketingom za lastno podjetje. Zdaj pa zgolj stremiš v prazen zaslon minuto za minuto (in zdi se ti, da minejo ure in ure), ko je potrebno dodati objavo.


Ko zgolj pomisliš na to, da bo potrebno nekaj objaviti na Facebook ali Instagram, te kar začne črvičiti v trebuhu, saj preprosto ne veš, kje boš našla oz. našel naslednjo idejo. 


Potem pa še slišiš besede marketingarjev, ki ti govorijo "zgolj naredi to - objavi fotografijo" in te kar nočejo razumeti, da oni imajo za sabo vso ekipo, ti pa si sam/a in preprosto ne veš, kako se naj znajdeš, ker ti sploh nobena fotografija ni všeč. 


Zate imam super novico, ki te bo zares navdušila in ti je na voljo že od 0,10 € torej 10 centov na dan. Res je, samo 10 centov na dan... 

napis
  • VZEMI IN PRIPRAVI: prihrani razmišljanje, ki ti povzroča glavobol, in tvoj dragoceni čas, ter preprosto uporabi pripravljene ideje ter jih napiši v svojem slogu.
  • POVEČAJ SVOJO SKUPNOST: objave ti bodo pomagale, da skupnosti predajaš znanje (jih izobražuješ), jim razkrivaš delček za delčkom sebe (da te bodo preprosto oboževali), se povežeš z njimi, kot bi se poznali že celo življenje (zgradiš neprecenljivo zaupanje). Kako je lahko še boljše kot to? 
  • ENGAGEMENT DAN ZA DNEM: občinstvo se ne bo zgolj odzivalo na tvoje objave, ampak ti bosta ta konsistenca in neprestano pojavljanje pomagali, da rasteš in povečuješ skupnost na Facebooku, Instagramu in tudi na mailing listi prav vsak dan.
  • POMEMBNO: Koledar prejmeš v tiskani in e-obliki - kakorkoli ti je lažje spremljati. 

+ 3 super BONUSI: 

Zaprta Facebook skupina 365 idej za objave za podporo 24/7

V skupini bomo dan za dnem dajali primere objav, ki dosegajo najboljši engagement, pregledovali vaše objave, diskutirali o vsebinah, ravno tako pa bom tudi jaz dajala iztočnice, kateri dnevi se bližajo in kaj objavljati. Vrednost: NEPRECENLJIVO!

Praktični VIDEO: Kako načrtovati vsebine vnaprej?
Če tudi tebe preganja čas in ne zmoreš sproti dodajati objav, ti pokažem, kako se lahko razbremeniš in vsaj delček vsebin načrtuješ vnaprej. Uf, to bo olajšanje.
Praktični VIDEO - orodje CANVA

Odkrij orodje Canva.com, ki ti bo v pomoč pri oblikovanju lepih vizualnih gradiv. V nekaj minutah ti bom pokazala, kako lahko povsem enostavno oblikuješ resnično lepe objave, pdf-e in še marsikaj drugega.

Monika Horvatnapis

Sediš ob računalniku, kot ponavadi, z eno bistveno razliko. Tokrat TOČNO veš, kaj boš objavil/a, da se boš povezal/a s svojim občinstvom. Zgolj nekaj minut ti vzame, da pripraviš vsebino. Nato klikneš na OBJAVI, se nasloniš in čakaš, da se prične engagement, da torej pridejo prvi všečki, komentarji, delitev objave. 🥳

Plus - te objave so pripravljene z namenom neprestane rasti - da se ti povečuje občinstvo na Facebooku, Instagramu in posledično tudi na mailing listi z vsako objavo.


To je to, o čemer govorim, da je prav vsak korak v doprinos, če ga naredimo v pravo smer. Zato obožujem spletna družbena omrežja. In tudi ti jih boš. 😉

koledar


BIZNIS
prednost
prednost
prednost

Kaj, če bi to pomenilo, da tvoje objave končno dobijo engagement? Ker si ga resnično zaslužijo.  


Kaj, če bi to pomenilo, da tvoja skupnost iz dneva v dan raste na lep način, brez "nadležnih" sporočil in nepotrebnega prosjačenja?

Kaj, če bi to pomenilo, da te tvoji sledilci končno spoznajo - resnično, iskreno - tako da bodo res navdušeni in bodo komaj čakali, da stopijo v stik s tabo in tvojimi izdelki?

VREDNOST

Če se vse to sliši kot nekaj, kar potrebuješ, te prisrčno vabim, da se poglobiš v mojih 365 idej in bonuse, ki so ti na voljo.


Vse to namreč prejmeš za neverjetnih 37 €, torej za zgolj 0,10 € oz. 10 centov na dan.
Monika Koledar

Živijo Monika. Najprej en lep pozdrav in zahvala za vse. Res sem navdušena nad tvojo razlago, me ful pritegne in res se čuti, kako dihaš s tem, kar delaš. 


Maja Podpečan, idejni vodja Mali Ganeša

Tako zelo sem hvaležna Moniki za vso asistenco pri vodenju Facebooka. Všeč mi je, da Facebook prostor res optimalno izkoristi brez nepotrebnega finančnega vložka. Le toliko kolikor je potrebno za maksimalni učinek. Z Moniko sodelujem že 5 let in ne predstavljam si, da bi ostala brez njene pomoči pri svojem delu. Sama namreč spletno poslujem že 5 let in skupaj sva izpeljali že mnogo spletnih akcij – od vodenja spletne trgovine do lansiranja spletnih tečajev. Znanje, ki ga ima Monika je, še posebej v tem času, za vsakega podjetnika »must have«.


Mag. Mojca Košič, spletna podjetnica, pedagoginja montessori in ustanoviteljica MONTESSORI DOMA.

katja petrun


Kdo sem jaz? 

Sem Monika, mamica dveh razposajenih otrok, sr(e)čna podjetnica, nasmejana Prekmurka, da te ne bo čudil naglas, ko se slišimo. 🙈 Facebook oglaševanje me navdušuje že od leta 2013, ko sem se začela učiti od izredno uspešnega podjetnika Klemna Štruca, ki je sedaj CEO & soustanovitelj Soulvana by Mindvalley.

Kmalu po prvih korakih sem 1.1.2015 ustanovila svojo butično agencijo, ki jo vsa ta leta uspešno krmarim. V letu 2018 sva skupaj z Grego Gostinčarjem naredila še korak naprej in ustanovila Mojster Marketinga, ki je tukaj tudi zate, da ti predava vso znanje, ki ga imava, da še sam/a ustvariš sanjske rezultate.

Nisem obsedena zgolj z emojiji (verjetno si opazil/a na spletni strani) in digitalnim marketingom, kjer 24/7 prebiram, kaj se novega dogaja, ampak tudi z glasbo, zato si ne predstavljam dela v tišini in ne morem ostati pri miru, ko zaslišim melodijo. Imava še nekaj skupnega?🙈😉

Upam, da se spoznava pobližje v Facebook skupini. Hvaležna, ker si tu! 💖

Monika Horvat

ZAKAJ TI BOM MORDA RAVNO JAZ PRIRASLA K SRCU? Moj pristop se razlikuje od drugih marketingerjev predvsem v tem, da se iz dneva v dan učim, odkrivam nekaj novega, testiram, analiziram, skratka ves čas sem v marketingu. ​


Delam to, kar govorim. V praksi. Vsak dan. 

In, kar je še bolj pomembno: obožujem to, kar delam. Če bom zgolj delček tega navdušenja prenesla nate, da vzljubiš spletna družbena omrežja, je to zame zmaga.❤️


Vse, kar je zapisano, je preverjeno, je plod več kot 7-letnih izkušenj, napak, ki sem jih izkusila na svoji lastni koži in za katere si želim, da se jih morda ravno ti izogneš. 


1.

Ali bom še vedno moral/a pisati svojo vsebino?🙈

Zagotovo! ☝️ To ni izdelek, ki bi že bil narejen in bi ga zgolj uporabljal/a. Funkcija koledarja je ta, da ti da brco v rit, ko jo najbolj potrebuješ, in ti nudi idejo v trenutku, ko je ne najdeš.🥰 V Facebook skupini pa si bomo vsi skupaj v največjo podporo, da ti bo pisanje objav zlezlo pod kožo.

2.

Kako naj vem, da bo to delovalo tudi zame?🧐

Nikoli ne veš, če bo nekaj delovalo zate, dokler ne poskusiš. Če ne odpreš, poskusiš, se zavežeš nečemu, potem ti zagotavljam, da nikoli ne bo nič delovalo zate. Če se pridružiš, potem se pridruži 100%. 

3.

Je to popoln tečaj? 😬

Vsekakor ni. Vključen je zgolj 1 video, ki ti bo v pomoč pri pripravljanju objav, in 1 video, ki ti pokaže, kako si lahko pomagaš pri oblikovanju s Canvo. 😉 To je poseben, akcijsko pripravljen "sistem", ki ti bo pomagal, da se končno povežeš s sledilci, povečaš in okrepiš svojo bazo ter jim predaš znanje, ki ga imaš. 

Monika Horvat

O, a si še tu? 😊 Hvala, sem vesela 🙏 Stran je nastala v sklopu Mojster Marketinga. 

Varovanje osebnih podatkov | Pogoji poslovanja