Facebook Instagram

Želiš, da bi te končno opazili na spletnih družbenih omrežjih, da bi se ti povečevalo število sledilcev, da bi zgradil/a močno skupnost in posledično bi se dvignila prodaja izdelkov, storitev ... Ti pa zdaj zgolj strmiš v prazen zaslon minuto za minuto (in zdi se ti, da minejo ure in ure), ko je potrebno dodati objavo.


Ko zgolj pomisliš na to, da bo potrebno nekaj objaviti na Facebook ali Instagram, te kar začne črvičiti v trebuhu, saj preprosto ne veš, kje boš našla oz. našel naslednjo idejo. 


Potem pa še slišiš besede marketingarjev, ki ti govorijo "zgolj naredi to - objavi fotografijo" in te kar nočejo razumeti, da oni imajo za sabo vso ekipo, ti pa si sam/a in preprosto ne veš, kako se naj znajdeš, ker ti sploh nobena fotografija ni všeč. Kaj šele, da bi posnel_a video ...


Verjemi, da te razumem! Ker se kot mentorica vsakodnevno soočam z izzivi in tisoč in enim vprašanjem mentorirancev, sem našla rešitev, ki številnim predstavlja AHA MOMENT in jim olajša podjetniški vsakdan.


To pa še ni vse! Ta rešitev je zdaj na voljo v posebnem PAKETU z video tečajem po super ceni.

  • VZEMI IN PRIPRAVI: prihrani razmišljanje, ki ti povzroča glavobol, in tvoj dragoceni čas, ter preprosto uporabi pripravljene ideje ter jih napiši v svojem slogu.
  • POVEČAJ SVOJO SKUPNOST: objave ti bodo pomagale, da skupnosti predajaš znanje (jih izobražuješ), jim razkrivaš delček za delčkom sebe (da te bodo preprosto oboževali), se povežeš z njimi, kot bi se poznali že celo življenje (zgradiš neprecenljivo zaupanje). Kako je lahko še boljše kot to? 
  • ENGAGEMENT DAN ZA DNEM: občinstvo se ne bo zgolj odzivalo na tvoje objave, ampak ti bosta ta konsistenca in neprestano pojavljanje pomagali, da rasteš in povečuješ skupnost na Facebooku, Instagramu in tudi na mailing listi prav vsak dan.
  • POMEMBNO: Koledar prejmeš v e-obliki - po želji si ga natisneš ali spremljaš samo preko telefona/računalnika. 

EKSKLUZIVNO, PRVIČ V PONUDBI!

Osnove Facebooka in Instagrama za posel!
Zaradi številnih povpraševanj sem se odločila, da delček tega, kako začeti na poslovni Facebook strani in poslovnem Instagram profilu zapakiram v MINI spletni tečaj, ki ti bo pomagal:
  • da narediš prve korake v svetu spletnih družbenih omrežjih,
  • da spoznaš, kako ustvariti dober prvi vtis,
  • da ugotoviš, kako pritegniti z vsebinami. 


Kaj vsebuje MINI TEČAJ?

1. Prvi koraki na poslovni Facebook strani

> Zakaj in kako gradimo skupnost na Facebooku? 

> Kateri so elementi Facebook strani in kako jih oblikovati? (profilna slika, naslovnica, CTA gumb ...)

> Vrste vsebin, ki jih objavljamo

> Formati objav


2. Prvi koraki na poslovnem Instagram profilu?

> Zakaj in kako gradimo skupnost na Instagramu? 

> Kateri so elementi Instagram profila in kako jih oblikovati? (profilna slika, opis, CTA gumb ...)

> Vrste vsebin, ki jih objavljamo

> Formati objav

> Kaj so ključniki oz. #hashtagi? 


+ SUPER PRAKTIČEN DODATEK: Zate sem pripravila tudi 3 različne Canva template za različne formate vsebin (Facebook objava, Instagram objava, story, reel), ki ti služijo kot navdih in jih lahko predelaš po svoje.


Odličen začetek, kajne?


To pa še ni vse! Čakajo te

3 super BONUSI! 

Črna mini knjižica velikih idej 
Ta knjižica ti bo v pomoč pri načrtovanju tvojih marketinških kampanj. V njej bodo zajeti vsi koraki, ki jih moraš narediti, da ustvariš celostno kampanjo. 
Praktični VIDEO: Zakaj in kako načrtovati vsebine vnaprej? 
Če tudi tebe preganja čas in ne zmoreš sproti dodajati objav, ti pokažem, kako se lahko razbremeniš in vsaj delček vsebin načrtuješ vnaprej. Uf, to bo olajšanje.
Praktični VIDEO - analiza objav

Ali tudi ti velikokrat pozabiš pregledati, katere objave so ti v določenem mesecu najboljše delovale? Morda niti ne veš, kako se tega lahko lotiš, kje najdeš te podatke. Odkrij skupaj z mano ozadje Facebook strani in Instagram profila, da odkriješ, katere vsebine imajo največji potencial. 

Monika Horvat
predstavljaj si

Sediš ob računalniku, kot ponavadi, z eno bistveno razliko. Tokrat TOČNO veš, kaj boš objavil/a, da se boš povezal/a s svojim občinstvom. Zgolj nekaj minut ti vzame, da pripraviš vsebino. Nato klikneš na OBJAVI, se nasloniš in čakaš, da se prične engagement, da torej pridejo prvi všečki, komentarji, delitev objave. ?

Plus - te objave so pripravljene z namenom neprestane rasti - da se ti povečuje občinstvo na Facebooku, Instagramu in posledično tudi na mailing listi z vsako objavo.


To je to, o čemer govorim, da je prav vsak korak v doprinos, če ga naredimo v pravo smer. Zato obožujem spletna družbena omrežja. In tudi ti jih boš. ?


biznis
prednost
prednost
prednost
ideje

Kaj, če bi to pomenilo, da tvoje objave končno dobijo engagement? Ker si ga resnično zaslužijo.  


Kaj, če bi to pomenilo, da tvoja skupnost iz dneva v dan raste na lep način, brez "nadležnih" sporočil in nepotrebnega prosjačenja?

Kaj, če bi to pomenilo, da te tvoji sledilci končno spoznajo - resnično, iskreno - tako da bodo res navdušeni in bodo komaj čakali, da stopijo v stik s tabo in tvojimi izdelki?

vrednost

Če se vse to sliši kot nekaj, kar potrebuješ, te prisrčno vabim, da se poglobiš v mojih 365 idej, MINI TEČAJ in bonuse, ki so ti na voljo.


Vse to namreč prejmeš za neverjetnih 27 €, torej za zgolj 0,07 € oz. 7 centov na dan.


Monika Horvat
mnenja
Odkrij, kaj so povedali vsi tisti, ki so koledar 365+ IDEJ že naročili.

Živjo. Najlepša hvala za koledar. Pregledala sem koledar in je res super, polno idej na enem mestu, ki te ženejo, da si ves čas v stiku s svojimi strankami. Jaz pričnem že kar takoj od današnjega dne povzemati tvoje namige. Se klikneva na FB in IN in sporočim, kako je.


Nataša, OKVIRI V D.O.O.

Zdravo, planer je prispel in sem ga prav na hitro preletela. Ideje so super in jih bom pridno uporabljala. Seveda bom dopisala tudi svoje, zanimive. Pogledala sem si tudi video vsebine in Canvo že pridno uporabljam. Res super predlog. Hvala.


Nina

Pozdravljeni Monika. Sem zelo zadovoljna. Sem pa pregledala in sem dobila ogromno idej, so res super in mi bo v naslednjem letu zagotovo v veliko pomoč! V plannerju pravzaprev nič ne manjka je lep, pregleden in zelo uporaben. Same pohvale! Hvala :)


Katja

Planer mi je zelo všeč, daje ideje, pregleden, ga bom uporabljala oz. sem ga že za ideje... Pa še ko se mi utrne misel, lahko kar zapišem na prazno stran... 


Leonida

Živijo Monika. Najprej en lep pozdrav in zahvala za vse. Res sem navdušena nad tvojo razlago, me ful pritegne in res se čuti, kako dihaš s tem, kar delaš. 


Maja Podpečan, Mali Ganeša

Kdo sem jaz? 

Monika Horvat, mag. inž. med. kom. (UNI)

Monika Horvat

Sem Monika, mamica dveh razposajenih otrok, sr(e)čna podjetnica, nasmejana Prekmurka, da te ne bo čudil naglas, ko se slišimo. ? Facebook oglaševanje me navdušuje že od leta 2013, ko sem se začela učiti od izredno uspešnega podjetnika Klemna Štruca, ki je med drugim tudi soustanovitelj Soulvana by Mindvalley.

Kmalu po prvih korakih sem 1.1.2015 ustanovila svojo butično agencijo, ki jo vsa ta leta uspešno krmarim. V letu 2018 sva skupaj z Grego Gostinčarjem naredila še korak naprej in ustanovila Mojster Marketinga, ki je tukaj tudi zate, da ti predava vso znanje, ki ga imava, da še sam/a ustvariš sanjske rezultate.

Nisem obsedena zgolj z emojiji (verjetno si opazil/a na spletni strani) in digitalnim marketingom, kjer 24/7 prebiram, kaj se novega dogaja, ampak tudi z glasbo, zato si ne predstavljam dela v tišini in ne morem ostati pri miru, ko zaslišim melodijo. Imava še nekaj skupnega???

Upam, da bom lahko tudi tebi pomagala do uspeha na spletnih družbenih omrežjih. Hvaležna, ker si tu! ?

ZAKAJ TI BOM MORDA RAVNO JAZ PRIRASLA K SRCU? Moj pristop se razlikuje od drugih marketingerjev predvsem v tem, da se iz dneva v dan učim, odkrivam nekaj novega, testiram, analiziram, skratka ves čas sem v marketingu.


Delam to, kar govorim. V praksi. Vsak dan. 

In, kar je še bolj pomembno: obožujem to, kar delam. Če bom zgolj delček tega navdušenja prenesla nate, da vzljubiš spletna družbena omrežja, je to zame zmaga.❤️


Vse, kar je zapisano, je preverjeno, je plod več kot 9-letnih izkušenj, napak, ki sem jih izkusila na svoji lastni koži in za katere si želim, da se jih morda ravno ti izogneš. 


vprašanja
1.

Ali bom še vedno moral/a pisati svojo vsebino??

Zagotovo! ☝️ To ni izdelek, ki bi že bil narejen in bi ga zgolj uporabljal/a. Funkcija koledarja je ta, da ti da brco v rit, ko jo najbolj potrebuješ, in ti nudi idejo v trenutku, ko je ne najdeš.? 

2.

Kako naj vem, da bo to delovalo tudi zame??

Nikoli ne veš, če bo nekaj delovalo zate, dokler ne poskusiš. Če ne odpreš, poskusiš, se zavežeš nečemu, potem ti zagotavljam, da nikoli ne bo nič delovalo zate. Če se pridružiš, potem se pridruži 100%. 

3.

Je to popoln tečaj? ?

DA! Tečaj, ki ti bo dal zagon, kako se na pravi način lotiti Facebook strani in Instagram profila na poslovni način, saj prejmeš vse smernice, kako in kaj začeti. Poleg tega je vključen video, ki ti bo v pomoč pri načrtovanju objav, in video, ki ti pokaže, kako se lotiš analize objav na Facebooku in Instagramu. ? To je poseben, akcijsko pripravljen "sistem", ki ti bo pomagal, da se končno povežeš s sledilci, povečaš in okrepiš svojo bazo ter jim predaš znanje, ki ga imaš. Še vedno pa ta "sistem" potrebuje TEBE, tvojo kreativnost, da bo vsebina zaživela na unikaten način!

Monika Horvat

O, a si še tu? ? Hvala, sem vesela ? Stran je nastala v sklopu Mojster Marketinga. 

Varovanje osebnih podatkov | Pogoji poslovanja