Wuhu, bravo! Dosegel/a si 6-8 točk!

Rezultati

Verjetno že kar dobro poznaš in obvladaš Facebook, kajne?

Tudi midva sva bila pred nekaj leti na podobni točki, ko sva imela že kar nekaj izkušenj, prve stranke in sva dosegala precej dobre rezultate.

Nato se je vse skupaj začelo poglabljati. Prejemala in tudi potrebovala sva čedalje več informacij, če sva hotela biti pri delu učinkovita, in kar naenkrat sva komaj sledila vsem spremembam, ki so se dogajale. Posledično so rezultati začeli upadati in nisva vedela, kaj narediti.

Čisto iz firbca sva se udeležila nekaj predavanj tujih strokovnjakov, preštudirala veliko spletnih tečajev in šele takrat sva ugotovila, da dejansko veliko trikov in strategij sploh ne poznava, vse pa je lažje, če ti to strokovnjaki razložijo na “domač” način.

Nato sva začela uvajati nove strategije in sčasoma dosegati rezultate, kot so:

  • 1 cent/klik
  • 5%+ konverzija/klik
  • manj kot 3 EUR/nakup

Ker verjameva, da bi tudi ti rad/a dosegel tako noro dobre rezultate, te z veseljem povabiva na najine napredne delavnice, kjer se boš naučil/a ključnih trikov & strategij Facebook oglaševanja!

1. Celodnevna delavnica: Postani mojster marketinga

Izvedi več

2. Ekskluzivni vikend seminar

Izvedi več

Da pa bo začetek čim lažji, sva zate pripravila poseben kupon, ki ga lahko uporabiš za udeležbo na poljubno izbranem seminarju. Vse, kar moraš storiti, je, da klikneš na spodnji gumb in deliš najin kviz s tvojimi prijatelji.

[sociallocker]

Kupon: POSTANIMOJSTER10

[/sociallocker]

Brez skrbi, si v dobrih rokah in kmalu boš lahko tudi ti vodil/a uspešne Facebook/Instagram kampanje, ali pa celo poučeval/a druge.

Saj je to tisto, kar si želiš, kajne? ?

Se vidimo kmalu!

Monika & Grega

Grega in Monika