POSTANI MOJSTER
FACEBOOKA

Vam Facebook požira denar? Ste naveličani kampanj, ki ne prinašajo želenih rezultatov? Se sprašujete, kaj delate narobe?

To je vaša priložnost! Osvojite najbolj uporabne in aktualne trike in strategije, s katerimi boste tudi vi ustvarjali in vodili napredne ter učinkovite Facebook kampanje.

Monika Horvat & Grega Gostinčar

22. oktober 2019

HOTEL AMBIENT

DOMŽALE

POMEMBNO VPRAŠANJE

Vas zanima, kako lahko tudi vi uspešno vodite vašo Facebook stran, ustvarjate visok prihodek s Facebook oglaševanjem in gradite zvezdniško prepoznavnost? 


Če je vaš odgovor DA, predlagava, da si za začetek pogledate nekaj najinih uspešnih partnerjev, s katerimi smo skupaj zgradili nepozabne zgodbe.
Celodnevna delavnica POSTANI MOJSTER FACEBOOKA je nedvomno ena najboljših in dovršenih delavnic na področju vodenja Facebook oglaševanja v Sloveniji. 

Z znanjem, ki ga boste prejeli, boste lahko:

1. Spoznali vse ključne sestavine uspešne Facebook oglaševalske kampanje. 

2. Hitro povečali prepoznavnost vaše blagovne znamke,
število sledilcev ter prihodke od prodaje vaših izdelkov oziroma storitev


3. Ustvarjali in upravljali napredne Facebook oglaševalske kampanje za vas ali vaše stranke.

POSEBNA PONUDBA


Redna cena za udeležbo na najini delavnici 

znaša le 97 € + DDV!


POZOR! Udeležba na delavnici lahko pomeni drastično izboljšanje rezultatov, za kar organizatorja ne odgovarjata. ;)


Število prostih mest je omejeno na 40, zato pohitite s prijavo.

​​​


Zakaj bi tratili vaš denar in čas za kampanje, ki ne prinašajo rezulatov, če pa lahko:

 • check
  Osvojite ključne strategije, s katerimi bo vsaka vaša Facebook kampanja dobičkonosna
 • check
  Ustvarite Facebook kampanje, s katerimi boste preskočili konkurenco
 • check
  Uporabljate preverjene trike, s katerimi boste dosegli vaše občinstvo ob minimalnih stroških
 • check
  Z vsakim vloženim € pospešili vašo spletno prodajo, obisk na fizični lokaciji ali prodajo vaših storitev
 • check
  Rečete »adijo« napakam, ki jih počnejo neizkušeni oglaševalci in večina podjetij na trgu
 • check
  Prejmete konkretne primere uspešnih kampanj
 • check
  Postanete strokovnjak na področju Facebook oglaševanja.


KDAJ IN KJE SE VIDIMO?


Dogodek se bo odvijal 22. OKTOBRA 2019 - Domžale (Hotel Ambient).


Seminar bo trajal od 9.00 do 16.00 ure (urnik si lahko pogledate spodaj). 


To bo prelomnica, po kateri vaše oglaševanje nikoli več ne bo isto.


 

KDO BO PREDAVAL?

 

Monika Horvat, mojstrica digitalnega marketinga, še posebej Facebook oglaševanja, ki že več kot 4 leta z lastno agencijo za digitalni marketing sodeluje s številnimi slovenskimi podjetji in posamezniki na področju vodenja socialnih omrežij, Facebook & Instagram oglaševanja, e-mail marketinga in brandinga.


Monika je Prekmurka, ki poleg uspešnega vodenje agencije organizira predavanja, delavnice na temo digitalnega marketinga ter dela 1-na-1 z mnogimi posamezniki, ki potrebujejo usmeritve v svetu spletnega marketinga. 


Poleg uspešne podjetnice je mamica 2 otrok, s čimer je zgled mnogim samostojnim podjetnicam in vedno znova dokazuje, da rek »Only sky is the limit« še kako drži.


Monika s svojim strateškim razmišljanjem, raznolikimi izkušnjami ter srčnostjo, s katero se loteva vsake zgodbe, vedno znova dosega na videz nedosegljive rezultate, ne glede na zahtevnost in kompleksnost projekta.


Grega Gostinčar, strokovnjak za digitalni marketing in spletno prodajo, je lastnik in CEO agencije za digitalni marketing Visionplus, ki je svoja vrata odprla leta 2016 in od takrat dalje velja za eno najhitreje rastočih agencij v Sloveniji.


Za lastno agencijo se je odločil po tem, ko je že več kot 3 leta svetoval in sodeloval na področju spletnega marketinga z več kot 30 slovenskimi in tujimi podjetji ter različnimi strokovnjaki za marketing iz Slovenije, Avstrije in Švedske.


Ker se je zavedal pomena svojega znanja, se je odločil, da ga razširi na raven agencije, kjer poleg uspešnega vodenja digitalnega marketinga ponuja tudi druge storitve, kot je svetovanje podjetjem, izdelava spletnih strani, fotografiranje in tako pod eno streho združuje vse, kar potrebujete za uspešen nastop na spletu.


Poleg tega je Grega soustanovitelj avstrijskega podjetja PowUnity, ki razvija napredne GPS in Bluetooth tracking sisteme.


Grega velja za vizionarja, ki s svojim celostnim pristopom iz vsakega projekta in kampanje iztisne maksimum. Na podlagi svojih dragocenih izkušenj tudi odlično svetuje tako svežim, start-up podjetjem, kot tudi »starim mačkom« na področju podjetništva.

Aktivno se udeležuje in sooblikuje tečaje in izobraževanja na področju marketinga ter prodaje, saj tako lahko svojim naročnikom zagotavlja najboljšo storitev, ki je vedno »up-to-date«.

KATERE TEMATIKE BOMO PREDELALI NA PREDAVANJU?


1. Ali Facebook oglaševanje še deluje? Prednosti vs. slabosti

2. Osnovni in najbolj vroči triki Facebook oglaševanja

3. Kako se od A do Ž lotiti priprave naprednih Facebook kampanj?

4. Kako obrniti Facebook kampanje v svojih prid?

5. Strategije, ki jih uporabljamo profesionalci in agencije

​6. Testiraj, testiraj, testiraj. Kaj, kako in zakaj?

7. Analiza rezultatov - kako se je lotiti? 

NEKAJ NAJINIH PARTNERJEV...


IZJAVE STRANK IN UDELEŽENCEV NAJINIH DELAVNIC


Mojstri marketinga

Že od samega začetka dosegamo super rezultate!

Grega je vedno na razpolago in skrbi, da smo na tekočem z novitetami, ki jih vpeljuje, poleg tega pa nas dnevno zasuva z izjemnimi idejami.

TINA BELINA  //  Manager @ White Couture

Monika je super oseba, ki ima fantastično energijo.

Pri MojaČokolada.si z veseljem sodelujemo z njo ter z njeno pomočjo dosegamo fantastične rezultate. Svoje delo opravlja zelo zavzeto ter se za vsakega naročnika zares potrudi. Je oseba, ki jo z velikim veseljem priporočim naprej ter si želim še več takšnih poslovnih partnerjev. 

ANDRAŽ GAVEZ  //  Lastnik in direktor @ Moja Čokolada

Z veseljem vaju bom priporočila tudi naprej! 

In še enkrat hvala & vse pohvale za organizacijo in izvedbo današnjega dogodka - delavnica je bila super! Veliko novega sem izvedela, spoznala same fajn ljudi in z veseljem vaju bom priporočila tudi naprej! Veliko uspeha obema in vse dobro!

MAJA PLOHL  //  Ustanoviteljica @ Bombažek

Prepričala me je z načrtom dela in kasneje tudi zanesljivostjo ter skrbno porabo budgeta.

Zaradi rasti podjetja sem iskal dodatno pomoč za spletni marketing. Ker samo dobro poznam to področje sem težko predal to nalogo naprej in takrat mi je poslovni partner priporočal Moniko. Prepričala me je z načrtom dela in kasneje tudi zanesljivostjo ter skrbno porabo budgeta. Res imam občutek, da vsak evro, ki ga vloži povrne večkratno.

ŽAN NEKREP  //  Strokovnjak za Youtube in lastnik revij Kužek & Mucek
URNIK


8.30 - 8.50: 
Registracija in jutranja kavica


9.00 - 10.00:
Facebook je "out" - drži ali ne? Izzivi in pasti največjega oglaševalskega kanala


10.00 - 12.00:

Facebook oglaševanje od A do Ž


KOSILO


13.00 - 14.30:  
Najbolj vroči triki Facebook oglaševanja z namigi za pisanje besedil, izbor fotografij in optimizacijo oglasov


ODMOR


14.45 - 15.45:
Alarm! Oglasi ne delujejo - kaj sedaj? Spoznajte ključne kazalnike uspeha Facebook oglasov


15.45 - 16.00:
Sklepne misli in čas za vsa vprašanja in odgovore iz prve roke :) (tudi vmes je veliko časa za konkretna vprašanja)LOKACIJA ZA VAŠ USPEŠEN SKOK V OGLAŠEVANJE​​


Hotel Ambient

Domžale

Hotel Ambient Domžale


POSEBNA PONUDBA


Cena za udeležbo na najini delavnici, ki bo januarja 2019, 

znaša le 97 € + DDV!


POZOR! Udeležba na delavnici lahko pomeni drastično izboljšanje rezultatov, za kar organizatorja ne odgovarjata. ;)


Število prostih mest je omejeno na 40, zato hitro povabite zraven še prijatelja.POGOSTO POSTAVLJENA VPRAŠANJA: ​​


1. Kaj, če mi Facebook gre na živce?

Uf, popolnoma vas razumeva. Facebook predstavlja trn v peti marsikomu, kar je tudi razlog, da midva imava nepregleden seznam povpraševanj, dnevnih svetovanj …  Ampak, če želite narediti korak v smeri vašega uspeha, bo potrebno na Facebook pogledati z druge plati, ki vam jo bomo razkrili na delavnici.


2. Sem čisti začetnik, nimam nobenih izkušenj.

Ni problema. A veste, kako pravijo? Ni potrebno, da si popoln, da začneš. Potrebno je pričeti, da postaneš popoln. Vsi smo bili enkrat na začetku, iskali smo znanja, da bi lahko naredili korak naprej. Zakaj ne bi premik od začetnika do mojstra marketinga naredili na enostavnejši način – tako da osvojite preverjene tehnike ter si skrajšate pot do uspeha?

3. Je ta delavnica primerna za vsako panogo?​​

Ne glede na to, ali se ukvarjate s prodajo športnih oblačil, kozmetike, nakita, računovodskih storitev, izobraževalnih programov, potovanj ali pa želite pospešiti obisk v vaši gostilni ali fizični trgovini … Delavnica bo postregla s triki za raznovrstne panoge, zato jih boste tudi vi lahko takoj uporabili v praksi.


4.  22. oktobra zares ne morem. Bo kakšna ponovitev?​​

Uf, to pa je res škoda, da ne boste z nami. Če imate možnost, si skušajte urediti ta dan za izobraževanje, ki bo za vedno spremenilo vaš nastop na Facebook-u. To bo verjetno zadnji tovrstni seminar v letu 2019.

​​​​5. Ali se to lahko naučim sam/a?

Seveda se lahko naučite sami. Prav vsako stvar se lahko naučite sami ;) Ampak … Zakaj bi porabili na tisoče €, opravili nešteto testiranj, porabili ogromno ur vašega dragocenega časa, če pa lahko vso znanje, ki sta ga Monika in Grega pridobivala skozi več let dobite za pičlih 97 € +DDV? Ali se vam ne zdi, da je vaš čas in napredek vreden veliko več?

6.  Kaj pa če že vse vem? 

Super, čestitava vam, da vam je uspelo osvojiti tehnike, kako se uspešno lotiti marketinga na Facebook-u. Toda, ste 100% zadovoljni z rezultati? Ste zares prepričani, da veste za vse novosti, ki jih Facebook uvaja s »svetlobno hitrostjo«? Za vse trike, ki jih lahko vpeljete in z njimi še povečate prodajo? Zagotovo še imate rezervo, pridružite se.


100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

V kolikor s seminarjem ne boste zadovoljni, vam v vrnemo denar - brez vprašanj.

3000 +

SLEDILCEV


100 + ZADOVOLJNIH

STRANK
DISCLAIMER

Copyright 2018 by Mojster Marketinga