Hvala za prijavo, tukaj je posnetek!

Oglej si posnetek webinarja, ki se je odvijal 5. oktobra 2023.

Vsebina je sledeča:

1. Kako načrtovati aktivnosti do konca leta 2023?

2. Kako postaviti cilje?

3. 5 načinov, kako pritegniti s kampanjo

4. Namigi za oglaševanje

5. Kaj naredimo po kampanji?


Uživaj ob ogledu in ne pozabi preveriti posebnih ponudb, ki te čakajo pod videem. 😉 Aktivna je tudi koda WEBINAR, ki ti prinaša kar 15% popust.


Vse dobro, Monika


Preden se poslovimo,

imam zate super darilo!


Izberi, kar najbolj potrebuješ v danem trenutku ...

... če ti primanjkuje idej, je zate prva možnost.

... če želiš poglobiti znanje na področju oglaševanja, se mi pridruži v programu Zboostaj svoj biznis.

... če želiš usvojiti prve korake na Facebooku in Instagramu iz vidika grajenja skupnosti in priprave organskih vsebin, potem se mi pridruži na 9-urni delavnici. 


Vse podrobnosti pa v nadaljevanju.

Monika Koledar


365+ idej za načrtovanje Facebook in Instagram objav v e-obliki + MINI TEČAJ

Samo 19 € v času trajanja predprodaje!

 • VZEMI IN PRIPRAVI: prihrani razmišljanje, ki ti povzroča glavobol, in tvoj dragoceni čas, ter preprosto uporabi pripravljene ideje ter jih napiši v svojem slogu.
 • POVEČAJ SVOJO SKUPNOST: objave ti bodo pomagale, da skupnosti predajaš znanje (jih izobražuješ), jim razkrivaš delček za delčkom sebe (da te bodo preprosto oboževali), se povežeš z njimi, kot bi se poznali že celo življenje (zgradiš neprecenljivo zaupanje). Kako je lahko še boljše kot to? 
 • MINI TEČAJ: če želiš narediti prve korake na Facebook strani in Instagram profilu, potem je ta tečaj ravno to, kar potrebuješ, da pregledaš prve korake, ki so nujni, da se prisotnosti na spletnih družbenih omrežjih lotiš na pravi način.
Monika Horvat


ZBOOSTAJ SVOJ BIZNIS

30-dnevni praktični program

Za manj kot 2,75 € na dan! 

koda WEBINAR za 15% popust

na osnovni program (brez individualnih ur)

 • Praktični pristop!
  To ni tečaj, do katerega prejmeš dostop in je zadeva zaključena, ampak 30 dni (lahko tudi dlje) delamo sproti, da prideš do zastavljenih ciljev.
 • Intenzivna ZOOM srečanja
  Za vedno, doživljenjsko ostaneš v skupini Mojstrov Marketinga, kjer se predvidoma 5 mesecev na leto odvijajo tedenska ZOOM srečanja, na katerih pojasnimo novosti in  predelamo vsebino iz vidika Facebook in Instagram oglaševanja. 
 • 4 poglobljeni MODULI + zaključno srečanje in izjemni BONUSI
  Najboljše bo, da kar odkriješ vsebino TUKAJ in se sam/a prepričaš, kaj vse prejmeš ob nakupu programa. Vse skupaj poteka interaktivno, kar pomeni, da se pripravijo tudi dodatne vsebine, v kolikor potrebuješ odgovor na specifično vprašanje.

NOVO!

3X3 DELAVNICA ZA TVOJ ZAGON

Praktična delavnica V TRAJANJU KAR 9 UR je namenjena TEBI, da narediš prve korake v svetu grajenja skupnosti in odkrivanja komunikacije na Facebooku in Instagramu, hkrati pa potipaš tudi oglaševanje.

Izkoristi kodo WEBINAR za 15% popust + DARILO:

365+ IDEJ za načrtovanje objav za Facebook in Instagram (brez mini tečaja in bonusov, zgolj koledar v e-obliki)


Samo do 9. 10. 2023!

Ne odlašaj s prijavo!


Samo 65,47 € do 9.10.2023!

Uporabi kodo WEBINAR.
(redna cena: 77 €)


BONUS: kupon za 10 € popusta na individualno coaching uro

 • 1. srečanje: 11. oktober od 9. do 12. ure
  Ali je smiselno graditi skupnost na Facebooku? Kako se tega lotimo v letu 2023? Kako je potrebno komunicirati?Kako naredimo analizo objav? In seveda vse podrobnosti o Meta Business Suite.
 • 2. srečanje: 13. oktober od 9. do 12. ure
  Instagram je najbolj vroče omrežje, o katerem se želimo naučiti največ. Je tudi pri tebi tako? Odkrijva ga skupaj. Kako pritegneš na prvi pogled? Kaj je pomembno pri objavah? Kako lahko načrtuješ objave vnaprej? Kaj pa Instagram story-ji? 
 • 3. srečanje: 18. oktober od 9. do 12. ure
  Za piko na i se bomo lotili odkrivanja Facebook in Instagram oglaševanja, vendar samo OSNOVE. Kaj je boostanje in kaj je oglaševanje, kaj se vse da narediti z oglaševanjem ... Toliko, da potipamo in te začne zanimati, da zaznaš priložnost za rast.

Mojster Marketinga, 2023 | Varovanje osebnih podatkov