3x3 delavnica za tvoj zagon!

Praktična delavnica 3×3 ZA TVOJ ZAGON je namenjena TEBI, da narediš prve korake v svetu grajenja skupnosti in odkrivanja komunikacije na Facebooku in Instagramu, hkrati pa potipaš tudi Facebook in Instagram oglaševanje.

Po številnih delavnice za začetnike, ki sem jih izvedla v zaprtih skupinah, sem se odločila, da to priložnost sedaj ponudim vsem vam.

 

Če se sprašuješ ...

Kako urediti Facebook stran in Instagram profil, da narediš dober prvi vtis?

Kako začeti s komunikacijo na Facebook strani in Instagram profilu, da pritegneš prve sledilce?

Kako si olajšati vsakodnevno pripravo vsebin in kje najti ideje?

Kako se lotiti analize objav, da se iz meseca v mesec izboljšuješ?

Kako narediti prve korake v svetu Facebook in Instagram oglaševanja?


Potem te prav lepo vabim na delavnico, kjer se bomo posvetili osnovam grajenja Facebook in Instagram skupnosti. Pogledali bomo nekaj tehničnih stvari, ki jih je dobro poznati, in se posvetili praktičnim vsebinskim primerom vseh vas, ki boste vključeni.

Delavnica se bo odvijala v živo preko ZOOM-a in se bo tudi posnela, tako da bo posnetek na voljo za kasnejši ogled. Na voljo je 15 prostih mest, saj je vključeno tudi individualno delo v obliki domačih nalog in praktične usmeritve za vsakega izmed udeležencev.

Zakaj se prijaviti na delavnico?

V 9 urah bomo predelali Facebook in Instagram kot smiselno celoto, ki ti daje ogromno priložnosti za grajenje zveste skupnosti in rast tvojega podjetja. Verjemi, da bo veliko AHA momentov, tudi če trenutno misliš, da se lahko vse naučiš sam_a. 


Ker ni vse samo v "tehničnem" oblikovanju, ampak v tem, kakšen imaš pristop, kakšno zgodbo gradiš. Odkrij podrobnosti in se pridruži!

Preden začnemo

Spoznajmo se! Opiši mi tvojo podjetniško zgodbo. Kako se je začelo, kaj počneš, ... Pošlji mi povezave do Facebook strani, Instagram profila. Oh, kako se veselim!

1. del: 11. oktober

Ali je smiselno graditi skupnost na Facebooku? Kako se tega lotimo v letu 2023?

Kako je potrebno komunicirati?

Kako naredimo analizo objav?

In seveda vse podrobnosti o Meta Business Suite.

2. del: 13. oktober

Instagram je najbolj vroče omrežje, o katerem se želimo naučiti največ. Je tudi pri tebi tako? Odkrijva ga skupaj.

Kako pritegneš na prvi pogled?

Kaj je pomembno pri objavah? 

Kako lahko načrtuješ objave vnaprej?

Kaj pa Instagram story-ji? 

3. del: 18. oktober

Za piko na i se bomo lotili odkrivanja Facebook in Instagram oglaševanja, vendar samo osnove. Kaj je boostanje in kaj je oglaševanje, kaj se vse da narediti z oglaševanjem ... Toliko, da potipamo in te začne zanimati, da zaznaš priložnost za rast.

Tvoje omrežje si ti! V kakšni luči želiš, da te vidijo tisti, ki jih želiš pritegniti, da postanejo del tvoje skupnosti in sčasoma tvoja idealna stranka?”


Malo teorije, veliko prakse

Določene stvari, izraze, funkcionalnosti je potrebno pregledati, da se zvrstijo aha momenti, nato pa bomo vse to prenesli v prakso na tvojo Facebook stran in Instagram profil ter iskali možnosti, kako izboljšati podobo in vsebino na omrežjih.

Kaj se zgodi po delavnici?

DARILO ZATE!

Verjamem, da bo veliko novih stvari in šele potem bo sledila izvedba v praksi. Kadarkoli ti bom z veseljem na voljo za vprašanja preko emaila, za piko na i pa ti podarjam še kupon za 10 € popusta na individualno coaching uro (coaching ura sicer stane 50 € + ddv, torej 61 €). 

Kaj pravijo drugi?

"

Draga Monika, zelo sem hvaležna za ta tečaj. Si srčna in topla oseba, tempo v skupini pa je bil zame osebno ravno pravi. Hvaležna sem za vso pomoč med tečajem (ekspresno hitri odgovori in zelo prijazna pomoč čeprav sem bila včasih naporna s svojim neznanjem) in hvaležna, da še bomo na vezi. Srečno in se še vidimo/beremo.


Sara 

lastnica spletne trgovine

"

Hvala za čudovito izkušnjo, ki je prinesla veliko dodatnega znanja, predvsem pa hvala, ker si nam bila vedno na voljo, ko smo imeli kakršnokoli vprašanje.

Verjamem, da bos z dosedanjim načinom podajanja vsebin in iskreni pripravljenosti, da se udeleženci tečajev res veliko naučijo.

Super je bilo in tvojih tečajev se bom tudi v prihodnje z veseljem udeleževala.


Tina Bone

bionic.si

"

Zelo sem hvaležna, da obstaja Mojster Marketinga. Do sedaj sem bila prisotna pri dveh tečajih glede digitalnega marketinga, ki sta me bolj prestrašila kot pa dala energijo, da se lotim digitalne prodaje in vse kar spada zraven. Pri tebi sem pa prvič dobila občutek, da se tudi jaz lahko naučim. Hvala za to!


Vanja

ervita.si

Živijo, sem
Monika Horvat.

Sem podjetnica in strokovnjakinja za digitalni marketing, ki že od leta 2015 uspešno sodeluje s številnimi slovenskimi podjetji in posamezniki na področju vodenja spletnih družbenih omrežij, Facebook in Instagram oglaševanja ter e-mail marketinga. 

V letu 2018 smo združili moči pod okriljem znamke Mojster Marketinga, kjer izvajamo številna izobraževanja iz digitalnega marketinga.

Najbolj ponosna sem na program Zboostaj svoj biznis, ki številnim podjetjem pomaga do odličnih rezultatov na področju oglaševanja.

© 2024, Kuka, Monika Horvat, s.p.    I   Disclaimer    I  Varovanje osebnih podatkov