Monika Horvat

Bossy, darilo zate!

Da bo Facebook oglaševanje bolj razumljivo, sem zate pri​​​​pravila mini kalkulator, da si izračunaš, koliko oglaševalskega budgeta potrebuješ. S tem postaneš del moje e-liste, kjer ti bom občasno poslala namige o digitalnem marketingu.

Mini kalkulator Facebook oglaševanja

Koliko budgeta potrebuješ za kampanjo? Ključno vprašanje, na katerega si vsak želi odgovor. Naj ti bo v pomoč mini kalkulator, ki sem ga pripravila.

Kakšen je tvoj cilj?

Kakšno prodajo želiš doseči?

Koliko obiskovalcev na spletni strani želiš generirati?

Koliko leadov (e-mail kontaktov) želiš pridobiti?

Odgovori na ta vprašanja, da bo lažje.

Kakšni so rezultati?

Kakšna je cena na klik?

Če želiš 100 obiskovalcev, koliko moraš vložiti, če je cena na klik 0,10 €?

Kakšna je cena na konverzijo?

Če je cena na konverzijo 5 €, koliko € potrebuješ, da dosežeš 20 nakupov?

Prenesi si kalkulator!

Da boš prejela odgovore na vprašanja, si prenesi mini kalkulator, ki ti bo pokazal, katere metrike moraš izboljšati, da bo poraba oglaševalskega budgeta bolj učinkovita.

Monika Horvat

podjetnica, mentorica ter strokovnjakinja Facebook in Instagram oglaševanja

Monika Horvat je podjetnica, lastnica agencije za digitalni marketing in mentorica številnim podjetnicam in podjetnikom, ki iščejo pot do preboja s pomočjo digitalnega marketinga. Na dnevni ravni se ukvarja z izzivi, ki jih prinašata Facebook in Instagram oglaševanje, saj sodeluje s številnimi naročniki, poleg tega pa se vsakodnevno ukvarja z udeleženci 30-dnevnega praktičnega programa Zboostaj svoj biznis, ki je v letu 2020 in 2021 pomagal že več kot 150 podjetnicam in podjetnikom. 


Mojster Marketinga, 2021 | Varovanje osebnih podatkov