Kako uspešno oglaševati v zadnjih dneh leta 2020?

Prejmi dostop do ekskluzivnega webinarja, ki se je odvijal 27. oktobra 2020, in izkoristi zadnje dni letošnjega leta za uspešno Facebook in Instagram oglaševanje. Prijavi se in povsem BREZPLAČNO odkrij, kako! 

Vsebina

3 od petih točk, ki jih bova delila s tabo (2 točki pa naj ostaneta skrivnost🙈)

Načrtovanje komunikacije

Katere digitalne kanale zajeti in kako pripraviti celovit nastop iz vidika oglaševalskih kampanj za Black Friday in decembrska praznovanja? 

Akcije, ki izstopajo in naredijo vtis

Najdi idejo, ki bo edinstvena, pripravi akcijo, ki izstopa. Morda s tvojo zgodbo ali prav posebno ponudbo, ki je občinstvo preprosto ne bo moglo zavrniti. 

Ne pozabi na retargeting!

Je Facebook Pixel že nameščen? So kreirane skupine vseh obiskovalcev spletne strani, engagerjev na Facebook strani in podobno? Kako jih ustrezno nagovoriti, da se bodo odzvali na tvoj oglas? 

Zakaj ti bo ta ZOOM webinar v doprinos?

1. Iz prve roke ti bova povedala, kaj in kako pripraviti celovito oglaševalsko akcijo in jo izpeljati na vseh digitalnih kanalih, ki jih imaš.

2. Razkrila ti bova ključne napake, ki jih delajo tudi uspešna podjetja ob načrtovanju oglaševalskih akcij.

3. Spregovorila bova o kreativnem pristopu k načrtovanju akcij, da z pripravljeno vsebino pritegneš pravo občinstvo.

4. Retargeting je "must" v teh časih - kako se ga lotiti, da bo učinkovit?

5. Vse ostalo naj ostane skrivnost. Ker pa se bomo srečali preko ZOOM-a, pa bova seveda nekaj časa namenila tudi tvojim vprašanjem. 


Monika Horvat

podjetnica, mentorica ter strokovnjakinja Facebook in Instagram oglaševanja

Monika Horvat je podjetnica, lastnica agencije za digitalni marketing in mentorica številnim podjetnicam in podjetnikom, ki iščejo pot do preboja s pomočjo digitalnega marketinga. Na dnevni ravni se ukvarja z izzivi, ki jih prinašata Facebook in Instagram oglaševanje, saj sodeluje s številnimi naročniki, poleg tega pa se vsakodnevno ukvarja z udeleženci programa Zboostaj svoj biznis, ki je v letu 2020 pomagal že več kot 70 podjetjem. 

Grega Gostinčar

podjetnik, ustanovitelj podjetja direktor podjetja PowUnity in branda Yourinception.com

Grega Gostinčar, mag., je ustanovitelj podjetij PowUnity, digitalne agencije za marketing in branda Your Inception. S svojim znanjem in izkušnjami je več kot 50 podjetjem v Sloveniji in tujini pomagal povečati prepoznavnost in povišati prihodke. Eno izmed Gregovih podjetij ustvarja milijonske letne prihodke in raste s 50-100% letno rastjo. Njegov blog in Youtube kanal spremlja preko 100.000 ljudi mesečno, s čimer vodi enega najprepoznavnejših brandov v industriji prehranskih dodatkov.

Prijavi se in razturaj z oglaševalskimi rezultati v zadnjih dneh letošnjega leta! 


Mojster Marketinga, 2020 | Varovanje osebnih podatkov