5 najpogostejših napak, zaradi katerih vas idealna stranka ne opazi na Facebooku in Instagramu

Na voljo je posnetek ZOOM webinarja, ki je potekal 24. maja 2022.

Ali tudi tebi vsak dan znova roji po glavi ...

Trudim se z objavami, odziva pa enostavno ni.


Facebook je brezveze, kdo še sploh to spremlja?


Nihče se na novo ne pridružuje na mojem Instagram profilu. Zakaj še naj vztrajam?


Verjemite, niste sami v tem in ta vprašanja si vsakodnevno postavlja veliko podjetnic in podjetnikov. Tukaj sem, da vam pokažem, da se da najti odgovore na to in predvsem se da najti ustrezne rešitve, če ste le voljni sprejeti Facebook in Instagram z navdušenjem in dobro voljo, da sta to kanala, ki vam lahko pomagata pri pospešitvi vašega posla.

Sem se že udeležila nekaj predavanj, a tako razumljivo, detaljno, s srcem, predava redkokdo ... Dobrovoljnost, da se razdajaš in nas učiš, mi daje voljo, da se sploh lotevam Facebook in Instagrama 😵. Super punca si in vsa čast, da svoje znanje tako podajaš nam, neukim ... Še enkrat hvala 🙏.


Brigita M.

Na BREZPLAČNEM ZOOM webinarju sem z vami delila 5 najpogostejših napak, zakaj vas idealna stranka ne opazi na Facebooku in Instagramu. Za vsako izmed teh napak vam bom pokazala tudi ustrezno rešitev, ki jo lahko začnete prakticirati še isti dan in tako končno osvežite vaš pristop in pritegnete nove ljudi - vaše idealne stranke.

Vsebina

3 od 5 napak, ki jih bom delila z vami (2 napaki pa naj ostaneta skrivnost🙈)

Pomanjkanje idej

Se vsakodnevno soočate z izzivom, kaj objaviti na Facebooku in Instagramu? Verjemite, v vas se skriva zakladnica idej, samo odpreti jo je potrebno.

Brez glave, repa in pravega načrta

Ideje niso dovolj. Kako jih oblikujemo v učinkovit načrt, ki vodi k boljšim rezultatom in v katerem pustimo tudi prostor za spontanost? 

Kdo smo mi v tej zgodbi?

Z vso srčnostjo, ki jo premoremo, smo zgradili to zgodbo, vendar tega iz vsebin ni možno razbrati? Kje in predvsem zakaj se skrivamo, če smo mi tisti, ki igramo glavno vlogo? 

Zakaj ti bo ta ZOOM webinar v doprinos?

1. Iz prve roke ti bom povedala, kako sem se sama in moje stranke soočale s pomanjkanjem idej in kako enostavna je rešitev za to.

2. Razkrila ti bom, kako si lahko pripraviš učinkovit načrt za pripravo vsebin za Facebook in Instagram, nad katerim boš navdušen/a ti in tvoja idealna stranka.

3. Spregovorila bom o pomenu zgodbe in deljenju le-te, saj le tako lahko pritegneš na pravi način. 


Vse ostalo naj ostane skrivnost. Ker se bomo srečali preko ZOOM-a, bom seveda nekaj časa namenila tudi vašim vprašanjem, tako da si jih zapiši že danes. 


KDO BO S TABO NA WEBINARJU?

Monika Horvat

podjetnica, mentorica ter strokovnjakinja Facebook in Instagram oglaševanja

Monika Horvat je podjetnica, lastnica agencije za digitalni marketing in mentorica številnim podjetnicam in podjetnikom, ki iščejo pot do preboja s pomočjo digitalnega marketinga. Na dnevni ravni se ukvarja z izzivi, ki jih prinašata Facebook in Instagram oglaševanje, saj sodeluje s številnimi naročniki, poleg tega pa se vsakodnevno ukvarja z udeleženci programa Zboostaj svoj biznis, ki je od leta 2020 pomagal že več kot 247 podjetnicam in podjetnikom. 

Dogodek poteka v sklopu TVU.

tvu

tvu

Tedni vseživljenjskega učenja (TVU)

So najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt usklajujejo na Andragoškem centru Slovenije (ACS) in ga prirejajo v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj meja. Z njim opozarjajo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema kot posameznik, udeleženec na trgu dela ter član različnih skupnosti. Vsi, ki projekt soustvarjajo, bodisi v vlogi izvajalcev prireditev bodisi kot udeleženci, prispevajo k udejanjanju slogana ‘Slovenija, učeča se dežela’. TVU je član mednarodnega gibanja festivalov učenja.


Vesela in hvaležna sem, da sem tudi jaz lahko del tega projekta. Več o TVU najdete tukaj, pobrskajte med zanimivimi dogodki.

Prijavi se in razturaj na Facebooku in Instagramu v letu 2022! Mojster Marketinga, 2022 | Varovanje osebnih podatkov