Kako sva z manj kot 500 € zaslužila več kot 7000 € v manj kot 14 dneh

Čeprav naju ni skoraj nihče poznal in sva imela na Facebooku zgolj 200 všečkov...

Če bi radi prejeli najino strategijo za zgolj 19,97 €, potem povsem preprosto naročite ZDAJ!

Mnenja zadovoljnih strank

»Hvaležna sem Gregi in Moniki, da svoje znanje delita z nami podjetniki, ne samo na svojih seminarjih, ampak je nekaj delita tudi on-line obliki. V video me je pričakala izjemna vsebina.

FB oglaševanje je meni ena velika neznanka. Vedno, ko grem v upravljalnik oglasov v FB, se mi zdi, da sem dobila kontrolno ploščo vesoljske ladje in potem se oglaševanja niti ne lotim, ker me prej vse mine.


Zdaj, ko sem si ogledala vsebino na ključku, bo oglaševanje malce lažje, ker Monika v videu prikaže izseke iz kampanje za njun dogodek, ki je bila izredno uspešna.

Grega pa je obrazložil vse pomembne faze FB oglaševanja, ki jih je dobro upoštevati, če želiš, da bo tvoja kampanja uspešna.


Kar se mi je pa zdelo še bolj pomembno pa je njuno sporočilo, da je način izvedbe izjemno pomemben. Mi podjetniki vemo veliko (no, vsaj upam si trditi tako). Vemo, kaj vse bi morali narediti preden štartamo z novim projektom, pa marsikatero fazo izpustimo, potem pa se čudimo, da projekt ni uspel. Grega ti pove, kaj res ne smeš izpustiti, ko se lotevaš novih projektov, če želiš, da je projekt uspešen in nenazadnje tudi finančno vzdržen.«


Mojca Košič, ustanoviteljica Montessori Doma in ustvarjalka DOM PO MERI OTROKA, prvega tovrstnega spletnega tečaja v Sloveniji

1

Kako sva v 1 dnevu našla ciljno skupino, ki je takoj zagrabila za najino ponudbo?


V videu razkrijeva najino skrivnost, s pomočjo katere vam bo vedno uspelo določiti profitabilno ciljno skupino.

2

Kako sva razvila ponudbo, za katero sva vedela, da bo pritegnila izbrano ciljno skupino?


V videu boste izvedeli prav posebno strategijo, s pomočjo katere boste znali izdelati pravilno ponudbo, ki ji vaša ciljna skupina ne bo mogla reči NE!

3

Kako sva s pomočjo Facebook oglasov razprodala najin dogodek? 


V videu vam razkrijeva najine oglase in formulo, ki je pripeljala do uspeha. 

Kaj vse prejmete? 

  • Dostop do skoraj 45-minutne video vsebine 
  • Gre za ekskluziven video, v katerem razkrijeva najino strategijo
  • Vpogled v najino oglaševalsko kampanjo

Vrednost: 297 €

CENA: 19,97 € (ne vključuje 22% DDV)
(dostop do videa prejmete na e-naslov)

Prejmite dostop do najinega
ekskluzivnega videa

POZOR! Ogled tega videa vam bo spremenil pogled na dosedanje oglaševanje.

"Kaj naj rečem...samo Monika in Grega se lahko spomneta kaj podobnega. Sta definitivno ena redkih, ki sta v Slovenijo vpeljala res napredno znanje digitalnega oglaševanja...kapo dol!"

Jure Janc

Strokovnjak za spletni marketing & zaslužek

"Zaradi rasti podjetja sem iskal dodatno pomoč za spletni marketing. Ker sam dobro poznam to področje sem težko predal to nalogo naprej in takrat mi je poslovni partner priporočal Moniko. Prepričala me je z načrtom dela in kasneje tudi zanesljivostjo ter skrbno porabo budgeta."

Žan Nekrep

Spletni strokovnjak & lastnik več podjetij


100% garancija na zadovoljstvo

V letu 2018 in 2019 smo izobrazili več kot 1500 ljudi, vendar se ni niti 1x zgodilo, da bi kdo zahteval svoj denar nazaj! Še več, praktično po vsakem predavanju so naju gostje spraševali, kdaj bova ponovno organizirala kakšno novo predavanje.

Kljub vsemu sva se odločila, da vam ponudiva 100% garancijo na zadovoljstvo. To pomeni, da če po 14 dneh od prejetja najinega videa niste zadovoljni, nama zgolj napišite email na postani@mojstermarketinga.si (ne potrebujeva nobenega pojasnjevanja zakaj, bova pa vesela feedbacka) in boste v roku 3 dneh prejeli denar nazaj na vaš TRR, hkrati pa boste lahko obdržali video! 

Copyright Mojster Marketinga 2019