SKUPINA
MOJSTROV MARKETINGA

100% EKSKLUZIVNO

Včlanite se v najino privat Facebook skupino, kjer bova na voljo 24/7 za vsa vaša vprašanja v zvezi z marketingom. 

Bi rad prejel/a najin 24 urni support?

Lotevaš se izzivov spletnega marketinga, a se ti vedno znova pojavi kakšno vprašanje? Iščeš po spletu, a ne najdeš nič oprijemljivega, nekaj, kar bi že bilo potrjeno v praksi? Kako bi bilo, če bi ti nekdo, ki je že vse to prebrodil, bil ves čas na voljo za tvoja vprašanja? In to ne zgolj 1 strokovnjak, ampak kar dva?

Se sliši preveč dobro, da bi bilo resnično? A-a, to se je zares zgodilo in sedaj imaš tudi ti priložnost, da se pridružiš skupini mojstrov marketinga, ki skupaj odkrivajo in testirajo najbolj aktualne trende v digitalnem svetu, poleg tega pa imaš 24/7 na voljo 2 strokovnjaka, ki ti z veseljem odgovorita na tvoje vprašanje.
Skupina POSTANI MOJSTER MARKETINGA je nedvomno ena najboljših podpornih skupin, v kateri boste prejeli napotke, kako ZAČETI v digitalnem svetu, ali pa se lotiti NAPREDNEJŠIH izzivov. Namenjena je tako začetnikom kot tudi naprednim oglaševalcem.  Vse je odvisno od vaše aktivnosti in od tega, koliko se vključite, postavljate vprašanje, raziskujete,...


24/7 vam bosta za vaša vprašanja na voljo Monika in Grega, strokovnjaka digitalnega marketinga, ki vam bosta pomagala...


1. Odkriti, kako se lotiti osnovnih in naprednejših izzivov spletnega marketinga.

2. Hitro povečati prepoznavnost vaše blagovne znamke, število sledilcev ter prihodke od prodaje vaših izdelkov oziroma storitev. 

3. Pričeti z oglaševanjem vašega izdelka, storitve na pravi način.


POSEBNA PONUDBA: Pridružite se sedaj skupini za zgolj 27 €/mesec!


Zakaj bi tratili vaš denar in čas za iskanje nasvetov, ki niso prilagojeni vašim potrebam, če pa lahko...

 • check
  Iz prve roke prejmete odgovore izkušenih strokovnjakov, ki že več kot 5 let živita v svetu digitalnega marketinga. 
 • check
  Z njuno pomočjo (in pomočjo ostalih članov skupine) prejmete ključne napotke, ki bodo vaš spletni marketing izstrelili med zvezde.
 • check
  Uporabljate preverjene trike, s katerimi boste dosegli vaše občinstvo ob minimalnih stroških.
 • check
  Z vsakim vloženim € pospešite vašo spletno prodajo, obisk na fizični lokaciji ali prodajo vaših storitev.
 • check
  ​Rečete »adijo« napakam, ki jih v digitalnem svetu naredijo začetniki.
 • check
  Ustvarite celovito digitalno zgodbo, s katero ne boste že v štartu brcnili v temo.
 • check
  Ustvarite učinkovit avtomatski prodajni kanal.


KAKO SE VKLJUČIM V SKUPINO? 


Ob prejemu vašega plačila vas bosta Monika in Grega povabila v zaprto Facebook skupino,
v kateri lahko KADARKOLI (ne glede na dan ali uro) postavite vprašanje v zvezi z digitalnim marketingom. 

 

Poleg tega boste na mesečni ravni (2-krat mesečno) prejeli najbolj aktualne trike, novosti in nasvete iz spletnega marketinga,
ki bodo ekskluzivno na voljo vam kot prvim. 

KDO VAM SVETUJE V SKUPINI?

Monika Horvat, mojstrica digitalnega marketinga, še posebej Facebook oglaševanja, ki že več kot 3 leta z lastno agencijo za digitalni marketing sodeluje s številnimi slovenskimi podjetji in posamezniki na področju vodenja socialnih omrežij, Facebook & Instagram oglaševanja, e-mail marketinga in brandinga.

Monika je Prekmurka, ki poleg uspešnega vodenje agencije organizira predavanja, delavnice na temo digitalnega marketinga ter dela 1-na-1 z mnogimi posamezniki, ki potrebujejo usmeritve v svetu spletnega marketinga. 

Poleg uspešne podjetnice je mamica 2 otrok, s čimer je zgled mnogim samostojnim podjetnicam in vedno znova dokazuje, da rek »Only sky it the limit« še kako drži.

Monika s svojim strateškim razmišljanjem, raznolikimi izkušnjami ter srčnostjo, s katero se loteva vsake zgodbe, vedno znova dosega na videz nedosegljive rezultate, ne glede na zahtevnost in kompleksnost projekta.Grega Gostinčar, strokovnjak za digitalni marketing in spletno prodajo, je lastnik in CEO agencije za digitalni marketing Visionplus, ki je svoja vrata odprla leta 2016 in od takrat dalje velja za eno najhitreje rastočih agencij v Sloveniji.

Za lastno agencijo se je odločil po tem, ko je že več kot 3 leta svetoval in sodeloval na področju spletnega marketinga z več kot 30 slovenskimi in tujimi podjetji ter različnimi strokovnjaki za marketing iz Slovenije, Avstrije in Švedske.

Ker se je zavedal pomena svojega znanja, se je odločil, da ga razširi na raven agencije, kjer poleg uspešnega vodenja digitalnega marketinga ponuja tudi druge storitve, kot je svetovanje podjetjem, izdelava spletnih strani, fotografiranje in tako pod eno streho združuje vse, kar potrebujete za uspešen nastop na spletu.

Poleg tega je Grega soustanovitelj avstrijskega podjetja PowUnity, ki razvija napredne GPS in Bluetooth tracking sisteme.

Grega velja za vizionarja, ki s svojim celostnim pristopom iz vsakega projekta in kampanje iztisne maksimum. Na podlagi svojih dragocenih izkušenj tudi odlično svetuje tako svežim, start-up podjetjem, kot tudi »starim mačkom« na področju podjetništva.

Aktivno se udeležuje in sooblikuje tečaje in izobraževanja na področju marketinga ter prodaje, saj tako lahko svojim naročnikom zagotavlja najboljšo storitev, ki je vedno »up-to-date«.


KAJ LAHKO VPRAŠAM V SKUPINI?


1. Napačnih vprašanj ne poznava, vsako vprašanje je na mestu.

2. Drživa se načela: “Bolje vprašati, kot se večno spraševati.”

3. Facebook, Instagram, e-mail marketing, spletna stran,… Prav vse, kar se dotika digitalnega sveta je lahko del vprašanja. 

4. Affiliate marketing, blogganje, vloganje,...

 S KATERIMI PODJETJI IN POSAMEZNIKI SODELUJETA 
MONIKA IN GREGA? IZJAVE STRANK IN UDELEŽENC NAJINIH DELAVNIC

Mojster marketinga

"

Že od samega začetka dosegamo super rezultate. Grega je vedno na razpolago in skrbi, da smo na tekočem z novitetami, ki jih vpeljuje, poleg tega pa nas dnevno zasuva z izjemnimi idejami.


Tina BelinaManager @ White Couture

Monika je super oseba, ki ima fantastično energijo. Pri MojaČokolada.si z veseljem sodelujemo z njo ter z njeno pomočjo dosegamo fantastične rezultate. Svoje delo opravlja zelo zavzeto ter se za vsakega naročnika zares potrudi. Je oseba, ki jo z velikim veseljem priporočim naprej ter si želim še več takšnih poslovnih partnerjev. 

Andraž Gavez, lastnik in direktor @ Mojačokolada.si


Ambiciozna, mlada in predvsem ažurna ekipa, ki s svojimi inovativnimi idejami več kot obvlada svoje delo. Zelo zadovoljni  

Ines Gornjak, Vodja komerciale AC Glavan, Celje


Zaradi rasti podjetja sem iskal dodatno pomoč za spletni marketing. Ker samo dobro poznam to področje sem težko predal to nalogo naprej in takrat mi je poslovni partner priporočal Moniko. Prepričala me je z načrtom dela in kasneje tudi zanesljivostjo ter skrbno porabo budgeta. Res imam občutek, da vsak evro, ki ga vloži povrne večkratno.  

Žan Nekrep, specialist podjetništva in digitalnega marketinga

Najlepsa hvalaa:)) Delavnica mi je bila zanimiva, predvsem pa sem izvedela veliko stvari za katere niti pomislila nisem, da vplivajo na to katere oglase jaz vidim na svojem feedu oz kako sploh oglaševanje poteka. Vesela sem, da sem prišla :)

Tia JakopičProfesionalen odnos ter uspešno soustvarjanje prepoznavnosti našega podjetja je kmalu pripeljalo do dobrega odziva s strani strank in zato smo prepričani, da bomo dobro sodelovali tudi v prihodnje. 

Saša Drugovič, Direktor Senčila Žalec


Naprej najlepša hvala za ves tvoj trud na najini sobotni delavnici. Hvala za potrpežljivost, še posebej pa hvala za enostavno razlago.

Jana KlunMESEČNA ČLANARINA, KJER STA VAM 2 STROKOVNJAKA VEDNO NA VOLJO ZNAŠA LE...


 27 €/mesec 

Čakaj ... Monika in Grega, vključno z namigi, ki jih dvakrat mesečno prejmem v svoj nabiralnik, bosta 24/7 tudi na voljo za moja vprašanja?

 

DA, tako je.

In tudi kakšen FB live zgolj za našo skupino se bo zgodil na mesečni ravni. Seveda na najbolj aktualne teme v digitalnem svetu.  


POZOR! Članstvo v skupini lahko pomeni drastično izboljšanje rezultatov, za kar Monika in Grega ne odgovarjata.
POGOSTO POSTAVLJENA VPRAŠANJA: ​​

1. Kaj, če mi Facebook gre na živce?

Uf, popolnoma vas razumeva. Facebook predstavlja trn v peti marsikomu, kar je tudi razlog, da midva imava nepregleden seznam povpraševanj, dnevnih svetovanj …  Ampak, če želite narediti korak v smeri vašega uspeha, bo potrebno na Facebook pogledati z druge plati, ki vam jo bomo razkrili na 2-dnevnem seminarju. 


2. Sem čisti začetnik, nimam nobenih izkušenj

Ni problema. A veste, kako pravijo? Ni potrebno, da si popoln, da začneš. Potrebno je pričeti, da postaneš popoln. Vsi smo bili enkrat na začetku, iskali smo znanja, da bi lahko naredili korak naprej. Zakaj ne bi premik od začetnika do mojstra marketinga naredili na enostavnejši način – tako da osvojite preverjene tehnike ter si skrajšate pot do uspeha?

3. V kakšnem času se mi bo povrnila investicija? 

Težko podava splošen odgovor, vendar verjameva, da se vam bo investicija povrnila že po prvem postavljenjem vprašanju. Verjemite nama, velikokrat sva bila v situaciji, ko nisva vedela, ali je neka fotografija primerna za oglas, ali je ciljna skupina pravilno izbrana, ali bi se dalo še kako bolje pripraviti kampanjo in bi plačala na 100 € nekomu, ki bi nama pomagal. Ker veva, da se tudi vam marsikdaj podajajo podobna vprašanja, sva se odločila odpreti to posebno Facebook skupino. 


4. Kakšne nasvete lahko pričakujem od vaju 2x/mesec? 

Z vami bova delila predvsem zadnje novosti in informacije v zvezi s Facebookom in Instagramom - od zadnjih trikov, do posodobitev in tako dalje. Skratka, vse ključne informacije, ki jih boste prejeli pred vašo konkurenco in jih boste lahko nemudoma izkoristili v vaš prid. 100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

V kolikor s skupino ne boste zadovoljni, vam v vrnemo denar - brez vprašanj.

mojster marketinga

DISCLAIMER

Copyright 2018 by Mojster Marketinga