MOJSTER MARKETINGA PRAZNUJE


Bilo je ogromno novega, veliko znanja, veliko izkušenj in veliko smeha.

Res je, 6. marca mineva točno 1. leto, odkar sva izpeljala prvi dogodek pod okriljem Mojster Marketinga.

V letu 2018 je več kot 600 udeležencev bilo del najine zgodbe, za katero si niti približno nisva predstavljala, da bo šla v to smer.

HVALA TUDI TEBI! Želiva si, da praznuješ skupaj z nama.

Klikni na gumb in se prijavi na EKSKLUZIVNI napredni dogodek ob 1. obletnici


6. marca se bo odvijal 4-urni dogodek MOJSTER MARKETINGA - napredni triki za uspeh na Facebooku, kjer vam želiva prikazati vse aktualne napredne trike na Facebooku, ki jih enostavno morate poznati. 

Na 4-urnem seminarju bomo:

1. Pregledali trende za Facebook v letu 2019. 

2. Podrobneje spoznali 7 naprednih strategij, ki vam lahko pomagajo drastično izboljšati rezultate vašega nastopa na Facebooku. 


3. Odgovorili na vsa vprašanja, s katerimi se srečujete ob upravljanju Facebooka ter se seveda družili in izmenjali izkušnje.  


Zakaj bova izjemno vesela, če se nama pridružiš 6. marca:

GDPR
  • check
    Ker bo to spet izjemen dan, ki ti bo prinesel veliko AHA momentov.
  • Ker ti želiva še naprej pomagati na tvoji poti do uspeha.
  • check
    Ker želiva s tabo deliti znanje, ki si ga konstantno nabirava in sva zgolj v decembru 2018 za izobraževanja odštela okrog 10.000 €. 
  • check
    Ker te preprosto želiva srečati, poklepetati s tabo in to praznovanje 1. obletnice deliti tudi s tabo, ker si tudi ti pomembno prispeval k razvoju celotne zgodbe. 


KDAJ IN KJE SE VIDIMO?


Zabeležite si 6. marec 2019 – Rimske terme. 


Seminar bo trajal od 9. do 13. ure. 


Po vsebinskem delu se bomo še družili in okrepčali z manjšo pogostitvijo.

KDO TE VABI NA TE EKSKLUZIVNI DOGODEK? 

Monika Horvat, mojstrica digitalnega marketinga, še posebej Facebook oglaševanja, ki že več kot 3 leta z lastno agencijo za digitalni marketing sodeluje s številnimi slovenskimi podjetji in posamezniki na področju vodenja socialnih omrežij, Facebook & Instagram oglaševanja, e-mail marketinga in brandinga


Monika je Prekmurka, ki poleg uspešnega vodenje agencije organizira predavanja, delavnice na temo digitalnega marketinga ter dela 1-na-1 z mnogimi posamezniki, ki potrebujejo usmeritve v svetu spletnega marketinga. 


Poleg uspešne podjetnice je mamica 2 otrok, s čimer je zgled mnogim samostojnim podjetnicam in vedno znova dokazuje, da rek »Only sky it the limit« še kako drži.


Monika s svojim strateškim razmišljanjem, raznolikimi izkušnjami ter srčnostjo, s katero se loteva vsake zgodbe, vedno znova dosega na videz nedosegljive rezultate, ne glede na zahtevnost in kompleksnost projekta.


Grega Gostinčar, strokovnjak za digitalni marketing in spletno prodajo, je lastnik in CEO agencije za digitalni marketing Visionplus, ki je svoja vrata odprla leta 2016 in od takrat dalje velja za eno najhitreje rastočih agencij v Sloveniji.


Za lastno agencijo se je odločil po tem, ko je že več kot 3 leta svetoval in sodeloval na področju spletnega marketinga z več kot 30 slovenskimi in tujimi podjetji ter različnimi strokovnjaki za marketing iz Slovenije, Avstrije in Švedske.


Ker se je zavedal pomena svojega znanja, se je odločil, da ga razširi na raven agencije, kjer poleg uspešnega vodenja digitalnega marketinga ponuja tudi druge storitve, kot je svetovanje podjetjem, izdelava spletnih strani, fotografiranje in tako pod eno streho združuje vse, kar potrebujete za uspešen nastop na spletu.


Poleg tega je Grega soustanovitelj avstrijskega podjetja PowUnity, ki razvija napredne GPS in Bluetooth tracking sisteme.


Grega velja za vizionarja, ki s svojim celostnim pristopom iz vsakega projekta in kampanje iztisne maksimum. Na podlagi svojih dragocenih izkušenj tudi odlično svetuje tako svežim, start-up podjetjem, kot tudi »starim mačkom« na področju podjetništva.


Aktivno se udeležuje in sooblikuje tečaje in izobraževanja na področju marketinga ter prodaje, saj tako lahko svojim naročnikom zagotavlja najboljšo storitev, ki je vedno »up-to-date«.

KAJ VSE BOMO DOŽIVELI NA NAPREDNEM SEMINARJU?


1. Katere nasvete morate upoštevati v letu 2019 za uspešen nastop na Facebooku?

2. 7 naprednih strategij, ki jih lahko takoj uporabite za Facebook oglaševanje

3. 5 namigov za Instagram v letu 2019

4. Vaša vprašanja in najini odgovori :) 

5. Druženje, izmenjava izkušenj
SE NAJDEŠ NA KATERI IZMED FOTOGRAFIJ?

Postani mojster marketinga
Vikend Facebook seminar
Mojster marketinga


KAJ SO POVEDALI UDELEŽENCI NAJINIH DOGODKOV?

Redko katero predavanje in stran pritegne mojo pozornost do te mere, da si zasluži moj pisni kompliment, ampak vi2 sta pa res vrhunska. Vse pohvale in z lahkoto rečem, da sta med najboljšimi, če ne celo najboljša v tem kar počneta.

Sara G.


Če kaj ne veš o digitalnem marketingu pač preprosto vprašaš Moniko In Grego.
Hvala za vso znanje, ki sta ga delila z menoj, seveda se zavedam, da ga še kar nekaj bosta:)

PS: Cara sta čujta vidva.

PSS: Dva mlada, zagnana, polna volje, znanja in toliko srčnosti ter vse to v samo dveh osebah...to je recept za uspeh. Samo tako naprej. Bravo. Priporočam vsem.

Mitja K.


Veliko uporabnih informacij, kljub temu, da se na seminarju zaveš, da nič ne veš, čeprav se ti zdi, da kar nekaj veš.😊 Veselim se uporabe vsega novega. Hvala. Top. 

Mateja R. A.

Če se boste kadarkoli na kakršenkoli način srečali z digitalnim svetom, sta Monika in Grega najboljši naslov za vse nasvete, znanje in pomoč. Ogromno znanja sta združila v neverjetno učinkovite delavnice in izobraževanja. Ne ponašata pa se samo z ogromno količino neprecenljivega znanja, ampak tudi z neverjetno mero strpnosti in vztrajnosti, ki ju uspešno uporabljata pri svojem delu. 
Monika in Grega NAJBOLJŠA STA!!  

Iva G.Odlično zastavljeno predavanje s priročnimi in neposredno uporabnimi nasveti, ki so prilagojeni aktualnim težavam naši Facebook strani. 

Katja K.


Mojstrska delavnica o socialnih družbenih omrežjih! Na jasen in efektiven način sta nas v kratkem času naučila kako kar najbolje izkoristiti naše Facebook strani. Hvala!  

Saša B.


LOKACIJA ZA NAŠE DRUŽENJE OB 1. OBLETNICI​​


Rimske Terme,

Toplice 10, 3272 Rimske Toplice


INVESTICIJA V TVOJE ZNANJE ZNAŠA ...


Ker praznujemo skupaj, sva se odločila, da bo poravnaš zgolj simbolni znesek,

s katerim potrjuješ, da se boš resnično pridružil,

vse ostalo častiva midva. 


Investicija v 4-urno napredno izobraževanje in nepozabno druženje znaša le 9,97 € + DDV.


POZOR! Saj naju že poznaš, kajne? Veš, da bova v 4-urah dala vse in še več, da odneseš ravno tisto, kar potrebuješ za uspeh. 


Število prostih mest je omejeno, zato predlagava, da pohitiš s prijavo, da boš lahko del tega dogodka!

ČE TE KARKOLI ZANIMA V ZVEZI Z DOGODKOM,

NAMA LAHKO PIŠEŠ NA postani@mojstermarketinga.si.


100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

V kolikor s seminarjem ne boste zadovoljni, vam v vrnemo denar - brez vprašanj.

mojster marketinga

DISCLAIMER

Copyright 2019 by Mojster Marketinga