DOMINANTNA 
FACEBOOK AKADEMIJA
(30-dnevni coaching in spletni tečaj)

Želiš izvedeti, kako lahko v 30 dneh z najino podporo osvojiš vse zakonitosti Facebook oglaševanja in z minimalnim finančnim vložkom ustvariš tvoj prvi spletni prihodek?


23. maja pričnemo z DOMINANTNO FACEBOOK AKADEMIJO in ravno ti si lahko dostop zagotoviš po prav posebni ponudbi. Prijavi se, midva pa ti jo pošljeva na email. 

Podjetja, ki nama zaupajo:

Zagotovo imaš dovolj trošenja tvojega denarja in časa na Facebooku, rezultatov pa ni....


Tudi midva sva na začetku najine kariere zapravila na tisoče € težko prigaranega denarja ter ogromno večerov, vikendov in praznikov, preden nama je preko Facebooka uspelo prodati prvi izdelek oziroma storitev. 

Da ne omeniva vsega stresa in večkrat izgubljenjega upanja v Facebook ter najino sposobnost, da nama res lahko uspe...

Ker nočeva, da tudi ti zapravljaš svoj čas, denar in živce za učenje Facebook oglaševanja, sva posebej zate pripravila NOVOST: 30-DNEVNI COACHING PROGRAM Dominantna Facebook Formula, ki te na preprost, inovativen in učinkovit način pelje skozi vse pasti Facebook oglaševanja in te končno nauči ključnih trikov, načinov in učinkovitih strategij Facebook oglaševanja. 

Se sprašuješ ...

  • Kako točno ustvariti Facebook oglas, ki dejansko prodaja? 
  • Imaš izziv izbrati pravilno ciljno skupino? 
  • Te zanima, kako narediti analizo tvojih Facebook kampanj?
  • Ali nimaš časa za pripravo učinkovitih Facebook kampanj? 
  • Ali si zmeden/a ob poplavi Facebook oglaševalskih možnosti ter te zanima bližnjica do uspeha?
  • Ali ne veš, kaj narediti, ko najdeš uspešen Facebook oglas? 
  • Ne veš, kje spremljati vse novosti iz Facebookovega sveta?
  • Ali nočeš porabiti 1000€+, preden končno ustvariš uspešen Facebook oglas? 

Če si na vsaj 1 vprašanje (ali več) odgovoril/a z DA, potem si definitivno na pravem mestu!

Sva Monika in Grega, ustanovitelja branda Mojster Marketinga. TUKAJ SVA ZATE.

Odkar sva se spomladi 2018 odločila, da bova svoje znanje delila z vsemi vami, je šlo preko najinih izobraževanj že preko 800+ podjetnikov (in številka raste iz meseca v mesec).

V letu 2018 sva bila poleg vseh lastnih predavanj gosta na različnih srednjih šolah po Sloveniji, predavala sva na Mednarodnem Kongresu Fitnes Zveze Slovenije, predavala sva podjetnikom v različnih regijah po Sloveniji, hkrati pa sva delala z izbranimi posamezniki 1-na-1. 

Se je pa vse pogosteje dogajalo, da so najine stranke dosegale že skoraj nerealno dobre rezultate (eno izmed najinih podjetij je v roku 12 mesecev 8x povečalo prodajo), zato sva prejemala vse več povpraševanj za to, da prevzameva celoten marketing večjim podjetjem. 

Ker pa si že od nekdaj želiva predajati znanje, sva se odločila, da se fokusirava v izobraževanje, hkrati pa nadaljujeva delo z izbranimi podjetji. 

Rezultat najine odločitve je spletni tečaj Dominantna Facebook Formula, ki združuje več kot 10 let znanja, izkušenj, 1000+ izvedenih kampanj ter unikatno kombinacijo specialistke za Facebook in digitalnega stratega.

Dominantna Facebook Formula je definitivno najbolj kompleksen in dovršen spletni tečaj Facebook oglaševanja v Sloveniji, ki sva ga zdaj zapakirala v 30-dnevni COACHING PROGRAM, ki ti bo nudil popolno podporo na poti do uspeha s Facebook oglaševanjem.

Mojstri marketinga

Kaj pravijo najine stranke?

Brez Monikinega znanja ne bi dosegli istih rezultatov!


"Monika je super oseba, ki ima fantastično energijo. Pri MojaČokolada.si z veseljem sodelujemo z njo ter z njeno pomočjo dosegamo fantastične rezultate. Svoje delo opravlja zelo zavzeto ter se za vsakega naročnika zares potrudi. Je oseba, ki jo z velikim veseljem priporočim naprej ter si želim še več takšnih poslovnih partnerjev."


Andraž Gavez //

CEO & Ustanovitelj @ Moja Čokolada

Res imam občutek, da se vsak evro, ki ga vloži, povrne večkratno!

"Zaradi rasti podjetja sem iskal dodatno pomoč za spletni marketing. Ker sam dobro poznam to področje sem težko predal to nalogo naprej in takrat mi je poslovni partner priporočal Moniko. Prepričala me je z načrtom dela in kasneje tudi zanesljivostjo ter skrbno porabo budgeta."


Žan Nekrep //

Spletni strokovnjak in

lastnik več podjetijŽELIVA POMAGATI TUDI TEBI in ti razkriti DOMINANTNO FACEBOOK FORMULO.

Skrivnosti, strategije in triki Facebook oglaševanja,  ki predstavljajo ključno razliko med uspehom in padcem v svetu digitalnega marketinga.


Oddaj prijavo, midva pa ti pošljeva ekskluzivno ponudbo za dostop do 30-dnevnega Facebook coachinga.

PRIJAVI SE za EKSKLUZIVNO PONUDBO!


KAJ VSE VKLJUČUJE 30-dnevni FB LIVE coaching v sklopu Dominantne Facebook Formule?

- 20 minutni Skype uvodni pogovor, kjer nama predstaviš tvojo zgodbo, da ti bova lažje pomagala,
- dostop do SPLETNEGA TEČAJA Dominantna Facebook Formula (6 bogatih modulov z več kot 40 lekcijami),
- 6 FB LIVE srečanj, kjer lahko vprašaš vse, kar želiš,
- 6-krat DOMAČA NALOGA, ki ti bo pomagala pri tem, da poglobiš znanje,
- 1-krat 60 minutni Skype coaching (po zaključku 30-dnevnega coachinga ali vmes)
- dodatno gradivo za poglabljanje znanja preko e-mail kanala,
- DOŽIVLJENJSKI dostop do zaprte FACEBOOK skupine, kjer sva ti 24/7 na voljo za vprašanja.


30-dnevni coaching se prične 23. MAJA 2019. 
 

Kaj pravijo najine stranke?

Za koga je primeren 30-dnevni coaching
Dominantna Facebook Formula? 

Ne glede na to, ali ste čisti začetnik, ali že poznate osnove oglaševanja, ali pa ste totalen profesionalec, boste v 30-dnevnem coachingu izvedeli OGROMNO novih strategij in trikov, ki jih do danes še niste poznali. 

Za začetnike

(0 - 1000 €/mesec)

Če se prvič lotevaš Facebook oglaševanja (ali nasploh uporabe Facebooka), imaš edinstveno priložnost, da se naučiš Facebook oglaševanja od A-Ž. 

Za izkušene oglaševalce

(1000 - 10.000 €/mesec)

Nauči se najnaprednejših trikov A/B testiranja in retargeting kampanj, s pomočjo katerih boš lahko v zelo kratkem času 2x-10x povečal/a vaš prihodek. 

Za profesionalce

(10.000+ € /mesec)

Nauči se ključnih strategij za hitro & učinkovito povečanje prodaje.

Za spletne trgovce

Imaš spletno trgovino? Odlično! Prejmi ključne strategije, ki jih moraš poznati za uspešno povečanje prepoznavnosti spletne trgovine in posledično povečanje prodaje.

Za fizične trgovine

Imaš fizično trgovino nekje v Sloveniji ali tujini? Nauči se strategij, s pomočjo katerih boš hitro povečal/a prepoznavnost trgovine in jo napolnil/a z novimi strankami. 

Za majhne podjetnike

Si na začetku podjetniške poti ali še razmišljaš o tem? Tudi, če še nimaš izdelka oziroma storitve, je to idealna priložnost, da se naučiš Facebook oglaševanja in tako hitro ugotoviš realen potencial za tvoj uspeh. 


KDO STA MONIKA
& GREGA?

Načeloma nerada govoriva o sebi, ampak si želiva, da naju pred nakupom tečaja dodobra spoznate, zato sva za vas pripravila kratek opis. 

Monika je ena izmed pionirk Facebook oglaševanja, saj se z njim aktivno ukvarja že več kot 6 let (vse od leta 2013, ko se je začela učiti od izredno uspešnega podjetnika Klemna Štruca). 


Kmalu po začetku je ustanovila svojo butično agencijo, ki jo vsa ta leta uspešno krmari. Agencija dela zgolj z izbranimi strankami in dosega neprimerljive rezultate. 


Od jeseni 2018 je zaradi neverjetnih rezultatov v internem stiku s Facebokom, s katerim aktivno sodeluje pri izboljšanju same platforme, hkrati pa dobiva interne informacije in nasvete za še boljšo izvedbo kampanj. 

Grega je podjetnik in Monikin učenec, ki že 3 aktivna leta vodi kampanje uspešnih slovenskih in tujih podjetij. 


Poleg tega je soustanovitelj avstrijskega podjetja PowUnity, ki ga je zgolj v 2 letih pripeljal do vrednosti 2,5 milijona €.  


Grega je izreden poznavalec naprednih strategij, hkrati pa obvlada tudi druge oblike digitalnega marketinga.


Je strateg, manager in s svojim holističnim pristopom vedno najde rešitev ter pripravi učinkovito strategijo za oglaševanje.  


Pogosto postavljena vprašanja (FAQ) 

1. Kaj če mi gre Facebook na živce?

Uf, popolnoma te razumeva. Facebook predstavlja trn v peti marsikomu, kar je tudi razlog, da imava midva nepregleden seznam povpraševanj, dnevnih svetovanj … Ampak, če želiš narediti korak v smeri tvojega uspeha, bo potrebno na Facebook pogledati z druge plati, ki ti ga razkrijeva takoj na začetku 30-dnevnega coachinga. Verjemi, po tem ti Facebook definitivno ne bo šel več za živce!

2. Sem čisti začetnik brez izkušenj.

Ni nobenega problema. Vsi smo bili enkrat na začetku, iskali smo znanja, da bi lahko naredili korak naprej. Zakaj ne bi premik od začetnika do mojstra Facebooka naredil/a na enostavnejši način – tako da osvojiš preverjene tehnike ter si skrajšaš pot do uspeha?  

3. Je ta coaching primeren za vsako panogo?

Ne glede na to, ali se ukvarjaš s prodajo športnih oblačil, kozmetike, nakita, računovodskih storitev, izobraževalnih programov, potovanj ali pa želiš pospešiti obisk v gostilni ali fizični trgovini … Pripravila sva namige za raznovrstne panoge, še posebej za spletne trgovine, zato jih boš tudi ti lahko takoj uporabil/a v praksi.

4. Ali lahko znanje pridobim sam/a?

Nekatere stvari (predvsem osnove) se lahko naučiš sam/a, boš pa tako prikrajšan/a za marsikateri trik, ki sva se ga midva naučila tekom vseh let dela in učenja. 

Poleg tega … Zakaj bi porabil/a na tisoče €, opravil/a nešteto testiranj, porabil/a ogromno ur dragocenega časa, če pa lahko vso znanje, ki sva ga midva pridobivala več kot 6 let, dobiš v sklopu 30-dnevnega coachinga, ki ti bo na voljo po MEGA ponudbi? Verjemi, tvoj čas je vreden ogromno.

5. Kaj pa, če že vse vem?

Super, čestitava ti, da ti je uspelo osvojiti tehnike, kako se uspešno lotiti marketinga na Facebook-u. Toda, si 100% zadovoljen oz. zadovoljna z rezultati? Si prepričan/a, da veš za vse novosti, ki jih Facebook uvaja s »svetlobno hitrostjo«? Za vse trike, ki jih lahko vpelješ in z njimi še povečaš prodajo? Zagotovo še imaš rezervo, verjemi nama. 

6. Kaj potrebujem za dostop?

Računalnik, tablico ali telefon + internetno povezavo :) 

Ne izgubljaj časa in končno začni ustvarjati uspešne Facebook kampanje. 

© Mojster Marketinga. 2019. All rights Reserved I