mojstermarketinga.si


30 dni ... 1 cilj!

Osvoji Facebook na tvoj, unikaten način!

Želiš izvedeti, kako lahko v 30 dneh z najino podporo zgradiš skupnost zvestih Facebook oboževalcev ter jih s pomočjo učinkovitega Facebook oglaševanja končno spremeniš v prave kupce?


Izpolni podatke in razkrijeva ti, kako.


Ne meči več denarja skozi okno, tukaj sva zate!

Monika in Grega, ustanovitelja mojstermarketinga.si in strokovnjaka za digitalni marketing
Mojstri marketinga


KDO STA MONIKA
& GREGA?


Monika Horvat je ena izmed pionirk Facebook oglaševanja, saj se z njim aktivno ukvarja že več kot 6 let (vse od leta 2013, ko se je začela učiti od izredno uspešnega podjetnika Klemna Štruca). 


Kmalu po začetku je ustanovila svojo butično agencijo, ki jo vsa ta leta uspešno krmari. Agencija dela zgolj z izbranimi strankami in dosega vrhunske rezultate. 


Posebej specializirana je za manjša podjetja, ki jim pomaga, da odkrijejo zgodbo, ki jo želijo komunicirati preko Facebooka, in takrat prične ta platforma služiti na čarobni način :) 


Grega Gostinčar je podjetnik in Monikin učenec, ki že 3 aktivna leta vodi kampanje uspešnih slovenskih in tujih podjetij. 


Poleg tega je soustanovitelj avstrijskega podjetja PowUnity, ki ga je zgolj v 2 letih pripeljal do vrednosti 2,5 milijona €.  


Grega je izreden poznavalec naprednih strategij, hkrati pa obvlada tudi druge oblike digitalnega marketinga.


Je strateg, manager in s svojim holističnim pristopom vedno najde rešitev ter pripravi učinkovito strategijo za oglaševanje.  

© Mojster Marketinga. 2019. All rights Reserved